Samsung Galaxy S7 Edge İnceleme

İşte karşınızda Samsung Galaxy S7 Edge akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 6.0 (Marshmallow) işletim sistemi ile gelen cihazın Cihazın suya karşı sağladığı dayanıklılığı ve kaliteyi yansıtan tasarımı, başlıca cihazın etkileyici unsurlarından oluyor.

Galaxy S7 Edge üzerinde 5.5 inç boyutuna sahip, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisinde bir ekran bulunuyor. Bu büyük ekranla birlikte 157 gram ağırlık rahat bir kullanım imkanı tanıyor. 2.6 GHz hızına sahip Exynox 8890 işlemci de akıcı bir akıllı telefon deneyimi sağlamanızı hedefliyor. Cihazın işlemcinin yanı sıra bulundurduğu Mali T880MP14 grafik birimi de, görüntü kalitesini en üst düzeye taşımaya yeterli oluyor. Bu işlemci ve grafik biriminin yanı sıra cihaz üzerinde 4 GB. RAM de yer alıyor.

Cihaz batarya konusunda da diğer bir çok cihazdan çok daha üst düzey kapasite sağlamayı başarıyor. Üzerinde bulunan 3600 mAH kapasitesindeki batarya ile şarj problem olmaktan çıkacaktır. S7 Edge cihazınızı 100 dakika gibi kısa bir sürede tamamen şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca kablosuz şarj özelliği sayesinde de cihazınızı şarja takıp çıkartma derdiyle uğraşmıyorsunuz.


Kamera konusunda da tam anlamıyla teknolojiyi kullanan Galaxy S7 Edge, arka tarafında 12 MP ikili piksel teknolojisinde bir kamera sunuyor. İkili piksel sensörü sayesinde çekimlerinizde odaklanma normale oranla çok daha hızlı olacaktır. Cihazın ön tarafında bulunan selfie kamerası da arka kamera kadar kalite yaşatmayı amaçlayarak oluşturulmuş. Ön tarafta bulunan 8 megapiksel kamera ile de oldukça kaliteli, tam anlamıyla profesyonelliğe yakın çekimler yapabileceksiniz. Markanın kamera konusunda en güvendiği noktalardan bir tanesi odaklanma oluyor. Odaklanma konusunda Galaxy S7 Edge, anılarınızı tam anlamıyla yaşamanızı sağlayacaktır. İkili piksel sensörleri piselleri kademeli bir şekilde tarıyor. Bu tarama sonucunda yapmış olduğunuz ani hareketleri bile tam anlamıyla yakalamayı başarıyor. Size de anılarınızın tadını çıkartmak kalıyor.

DAE (Daima Açık Ekran) özelliği sayesinde telefonunuzu kullanmadığınız zaman da ekranda çağrılarınızı, saati, bildirimlerinizi çok rahat bir şekilde gözlemleyebilirsiniz. Bu özellik cihazınızın pili azaldığı zaman otomatik olarak devre dışı kalacaktır. Sizde sık sık ayarlarda güncelleme yapmak zorunda kalmayacaksınız. DAE özelliğini kişiselleştirebiliyorsunuz, bu kişiselleştirmeler sayesinde telefonunuz sıradan telefonların arasından sıyrılmayı başarıyor. Tema mağazasında yer alan çeşitli tasarımlar ile birlikte ekrana farklılık katabileceksiniz.

Samsung Galaxy S7 Edge cep telefonu Altın, gümüş, pembe ve siyah renk seçenekleri ile 2.845 TL fiyata piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Samsung Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy S7 Edge Batman Injustice Edition İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!