Huawei P9 Dual Sim İnceleme

İşte karşınızda Huawei P9 Dual Sim akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 6.0.1 (Marshmallow) işletim sistemiyle gelen 5.2 inçlik ekranıyla, yeni nesil oyunları ve en güncel uygulamaları rahatça kontrol edebilmenizi sağlayan model, çoklu ortam uygulamalarınız ve telefon görüşmelerinizi uzun süre devam ettirebilmenize imkan tanıyan 3000 mAh’lik bataryayla geliyor. Bunun karşılığında Huawei P9, 3G modundayken 20 saat konuşma, 12 saat video oynatma ve 56 saat müzik çalma süresi vadediyor. En güncel mobil iletişim teknolojilerinden biri olan 4.5G’yi destekleyen model, en hızlı internet olanaklarından yararlanmanıza olanak veriyor. Huawei’nin Emotion UI 4.1 arayüzüne sahip.

Huawei P9 özellikleri arasında bulunan gelişmiş donanım bileşenleri ve kamera yetenekleri, bilhassa, sahip olduğu telefonun her özelliğini detaylı bir şekilde kullanmak isteyenleri memnun ediyor. En hızlı telefon segmentinde bulunan ürün, HiSilicon Kirin 955 yonga setini kullanıyor. Model, 2.5 GHz hızında çalışan ARM Cortex A72 mimarili 8 çekirdekli işlemciyle günlük işlemlerde ve yeni nesil Android oyunlarında son derece iyi bir performans sergiliyor. Grafik tarafında ise Mali T880 MP4 ile güçlendirilen akıllı cep telefonu, güncel test yazılımlarından başarılı sonuçlar alıyor. 3 GB’lık belleği ve 32 GB’lık dahili depolama alanıyla akıcı bir kullanım deneyimi sunan modelin depolama alanı, arzu edilirse 64 GB’a kadar arttırılabiliyor.


Teknoloji meraklılarının yakından takip ettiği model, 424 PPI piksel yoğunluğu ve yüzde 72.5’lik ekran gövde oranıyla, kullanıcılarını memnun ediyor. Kapasitif yapıdaki ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ki 5.2 inçlik IPS LCD teknolojili ekran, Corning Gorilla Glass 4 ile çizilmeye karşı direnç kazanıyor. Multi Touch özelliği, yüzde 96 oranında NTSC olması ve 2.5D yapısındaki eğimli ekranıyla oyun ve çoklu ortam deneyiminizi arttıran model; hem gece hem de gündüz çekimlerinde arzu ettiğiniz sonuçları alabileceğiniz dünyaca ünlü Leica optiklerle ve Sony Exmor RS sensörlerle donatılan kameralarla geliyor.

RAW kayıt yapabilmesiyle ön plana çıkan Huawei P9’da; RGB sensörü, hibrit otomatik odaklama, odak takibi, Shutter Speed kontrolü gibi pek çok yetenekle güçlendirilen 12 MP’lik arka kamera yer alıyor. 1080p çözünürlüğündeki videoları 30 FPS hızında kaydedebilmenize imkan tanıyan bu kameranın ekstra ikinci 12 MP’lik kamerası, monokrom sensörleri aracılığıyla çekilen fotoğraf ve videonun kalitesini arttırırken, odaklama konusunda mükemmel sonuçlar elde etmenize fırsat yaratıyor.

Huawei P9 Dual Sim cep telefonu Beyaz, gold ve siyah renk seçenekleri ile 1.688 TL fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Huawei Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Meizu Pro 6 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!