Turkcell T70 İnceleme

İşte karşınızda Turkcell T70 akılı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Turkcell T70’in cam yüzeyini saran metal görünümlü çerçevesi kusursuz bir tasarımla kendini gösteriyor. Ekran büyüklüğünden ödün vermeyen T70, sadece 133 gram ve 7.8 mm inceliğe sahip.

Yeni nesil, hızlı ve özgür internetin kapılarını açan T70, 4.5G desteği ile saniyede 150 Mbps’ye kadar veri indirme hızı, saniyede 50 Mbps’ye kadar veri yükleme hızı sunuyor.

T70, 2 GB RAM’i ve 4 çekirdekli işlemcisiyle oyun ve uygulamalarda aynı anda kesintisiz bir hız deneyimi sunuyor.

Turkcell T70’in 5.2 inçlik HD ekranı ve 1280 x 720 çözünürlüğü ile eşsiz ekran deneyimini yaşayın.


Turkcell T70’in 5MP ön kamerası ve sesli komutla “selfie” çekme özelliğiyle en güzel anılarınızı biriktirin. 8MP arka kamerası, otomatik netlemesi HD video kayıt özelliğiyle anılarınızı canlandırın.

Akıllı telefon kullanmak “kolay kullanım modu” ile çok daha kolay. T70’inizde hazır gelen, müşteri kullanım ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kolay kullanım modunu deneyimleyin.

T70 kullanıcılarına özel 36 ay boyunca tanımlanan aylık 5 GB’lık BİP paketi ile tüm sesli ve görüntülü konuşmalarınızı ücretsiz yaparken, daha çok fotoğraf ve video çekebilmeniz için akıllı depodan 50 GB ek hafızayı da ücretsiz kullanacaksınız.

4.5 deneyiminin keyfini daha rahat yaşayın. Ayda ek 1 GB internet paketi, akıllı telefonunuzu birer televizyona dönüştürecek Turkcell TV+ ve sınırsız müzik deneyimini yaşayacağınız fizy Müzik üyeliği de 3 ay boyunca ücretsiz sunulacak.

Turkcell T70 cep telefonunu ister 649 TL gibi cazip bir fiyata alabilir yada isterseniz Turkcell tarifenize ek olarak çeşitli Trukcell avantajları ile sahip olabilirsiniz.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlar aşağıda ki TEPKİLER bölümünde fikirlerini belirtebilirler.


Tıklayın! Turkcell Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Inew A1 Cep Telefonu İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!