Lenovo K5 İnceleme

İşte karşınızda Lenovo K5 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 5.1, Lollipop Android işletim sistemiyle, kolaylıkla başkaları ile etkileşimde kalacak ve bunların yanı sıra pil gücünü kolaylıkla yönetebileceksiniz. Ayrıca Lenovo K5'nizi daha iyi güvence altına alabilir ve hayatı çok daha eğlenceli kılan yeni Android özelliklerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Dolby Atmos Ses
Lenovo K5 akıllı telefon, zengin ve etkileyici bir ses deneyimi için, çift hoparlör ve son teknoloji ürünü Dolby Atmos ile donatılmıştır. Müzikler, videolar, oyunlar ve hatta görüntülü sohbetler dahi çevrenizi saran ses ile çok daha gelişmiş bir hal alacaktır.

Qualcomm Snapdragon 1,4 GHz işlemci gücüyle Lenovo K5, mükemmel performans ve güç dengesini bir araya getirir. 2 GB RAM ile yol boyunca muhteşem bir müzik ve eğlence deneyimi sunarak sizi her şekilde destekler.


Lenovo K5, hareketli eğlence için üretilmiştir. 5 inç HD ekranıyla filmlerden oyunlara ve görüntülü sohbetlere, her şey daha net, keskin ve canlı görünür. Üstelik, düz geçişli (IPS) ve neredeyse 180 derece kadar geniş açılı görüntüleme sunan geniş ekranı arkadaşlar ile paylaşım için idealdir.

Tüm müzik ve diğer dijital dosyalarınız için 16 GB yeterli değilse, telefonun depolama alanını microSD kartla 32 GB daha artırabilirsiniz.

Keskin, net fotoğraflar ve video kaydı için, 13 MP'lik, LED flaşlı, otomatik odaklamalı arka kameraya sahiptir. Ayrıca, müthiş selfie’ler ve kolay görüntülü sohbetler için, 5 MP'lik ön kamerası bulunur.

Yüksek hızlı LTE(4G) ve (4.5G)veri ağlarını destekleyen Lenovo K5'in 2750 mAh çkarılabilir pil ile hareketli yaşam tarzınız için ideal bir seçim olacaktır. İster sosyal medya bağımlısı, ister hırslı bir oyuncu olun, ister sadece sohbetten hoşlanan bir kişi olun, bu akıllı telefonun sizi yavaşlatmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, pil zayıflarsa, tam şarjlı bir yedek pille kolayca çıkarılıp değiştirilebilir.

Hafif alüminyum muhafazanın içine yerleştirilmiş Lenovo K5, Şampanya Altın ve Grafit Grisi renk seçenekleri ile 699 TL'ye piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Lenovo Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Dolu Champion 6V Akülü Jeep İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!