LG 55UF6807 55 inç 40 Ekran 4K Uydu Alıcılı Smart Led TV İnceleme

İşte karşınızda LG 55UF6807 55 inç140 Ekran 4K Uydu Alıcılı Smart [webOS 2.0] LED TV ve öne çıkan özellikleri;

4K ULTRA HD görüntü özelliği, Full HD'den dört kat daha fazla çözünürlük ile yakın mesaflerde bile canlı ve keskin görüntüler sunuyor.

4K Upscaler özelliği ile görüntü kalitesi zenginleştirilerek tüm görüntüler 4K ULTRA HD kalitesinde yakın bir seviyede gösterilir. Böylece istediğiniz içeriği daha yüksek çözünürlükte ve daha net izleyebilirsiniz.

Güzel ve ince koruyucu çerçeve ile temiz, eşi görülmemiş görüntüsüyle kusursuz bir bütünlük sunan Ultra Slim tasarım, televizyonun arkasının dahi özenli tasarımı sayesinde tüm iç mekânlara modern bir dokunuş katıyor.

Ultra Surround, yüksek kalitede etkili bir surround ses sağlar. Sizi her yönden saracak bir ses deneyimine hazır olun.


LG webOS 2.0 herşeyi kolaylaştıran ve eğlenceniz için ayarlardan TV izleme aşamasına kadar tüm zor ve komplike kurulum aşamalarını kolay ve eğlenceli hale getiren yenilikçi bir kullanıcı arayüzü sunuyor.

Başlatma Menüsü’nün ana bölümü size Premium İçerikleri ve o anda açık olan uygulamayı göstermektedir. Yaptıklarınızdan bağımsız olarak, uzaktan kumandadaki Smart tuşuna basarak Başlatma Menüsü’nü görüntüleyebilir ve istediğiniz içeriğe hızlı ve kolayca gidebiliyorsunuz.

Smart Share özelliği sayesinde birçok bağlantı seçeneği ile LG Smart TV'nizi diğer akıllı cihazlara bağlayın ve favori içeriklerinizi kesintisiz olarak paylaşabilirsiniz.

4K 60P HEVC, 4K video sıkıştırma işlemi için kullanılan yeni nesil çözümdür. 4K HEVC destekli LG 4K ULTRA HD TV ile 4K çözünürlüğündeki içerikleri harici belleğinizden kolayca oynatabiliyorsunuz.

LG 55UF6807 55 inç 140 Ekran 4K 900 HZ PMI Uydu Alıcılı Smart webOS 2.0 Led TV 3500 TL - 4000 TL fiyat aralığında piyasada satılmakta.

Bu televizyonu kullanan arkadaşlar aşağıda ki TEPKİLER bölümünde fikirlerini belirtebilirler.


Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy Tab A6 T280Q 7'' Tablet Pc İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!