Huawei P8 Max İnceleme

İşte karşınızda Huawei P8 Max akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

4G mobil bağlantı hızını destekleyen ve Microsoft Windows 8 işletim sistemi ile gelen cihaz 6.8 inç 1920 x 1080 piksel IPS LCD dev ekranı ile dikkati çekiyor. Yani telefonu cebinizde taşımaya biraz zorlanacaksınız gibi görünüyor diyebiliriz.

Corning Gorilla Glass 3 ekran korumasına sahip olan ve 64 GB'lık dahili hafızası bulunan cihaz 3 GB'lık Ram kapasitesine sahip, ayrıca 64 GB'a kadar da mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte.

Ön tarafında 5 MP kamerası bulunan cihazın arka tarafında ise , f/2.0, autofocus, OIS, dual-LED (dual tone) flaş destekli 1080p ve HDR kayıt yapabilen 13 MP'lik kamerası bulunmakta.


Yurt dışında çift Sim kart opsiyonelli olarak satılan ve 4360 mAh'lık pil kapasitesi bulunan cihaz 228 gr'lık ağırlığına rağmen 6.8 mm'lik inceliği ile dikkati çekiyor.

Altın sarısı, Mystic şampanya ve Titanyum Gri renk seçenekleri bulunan Huawei P8 Max 1.699 TL fiyatı ile piyasada satılmakta.

Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar büyük ekrana ve ağırlığa sahip tablet bilgisayarı andıran bir cep telefonu bakalım ne kadar ilgi görecek o da ayrı bir merak konusu diyebiliriz.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlar aşağıda ki TEPKİLER bölümünde fikirlerini belirtebilirler.


Tıklayın! Huawei Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri


Buda ilginizi çekebilir! Nokia 230 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!