LG K10 İnceleme


İşte karşınızda LG K10 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

2.5 D kavisli cam tasarımı ile dikkati çeken cihaz Android 5.1.1 (Lolipop) işletim sistemi ile geliyor.

5.3 inçlik Hücre içi dokunmatik ekrana sahip olan cihazda 4G (LTE) ve NFC destekleri de bulunmakta.

5 megapiksellik Selfie flaşlı ön kameraya sahip olan cihazın dikakti çeken diğer bir özelliğide şu. Size tek bir fotoğraf yetmiyorsa: sadece elinizi kaldırın, kutunun içine görüntüyü hizalayın ve İKİ KEZ yumruk yapın, arka arkaya 4 selfie çekin.


Arka tarafında ise otofokus destekli 13 megapiksellik kamerası bulunmakta. Bu arada fotoğraf çekmek için sadece ekrana dokunmanız yeterli. Bizce bunun bir dez avantajı görüntüyü ekrandan dokunarak yaklaştırmaya çalıştığınızda yanlışlıkla fotoğraf çekebilme ihtimaliniz bulunmakta diyebiliriz.

1.4 GHz'lik sekiz çekirdekli işlemcisi bulunan LG K10, 16 GB'lık dahili hafızaya ve 1 GB'lık ta "bizce 2 GB olabilirdi" Ram kapasitesine sahip. Ayrıca cihaz 32 GB'a kadar da  mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte.

142 gr'lık ağırlığa ve 8.8 mm'lik te kalınlığa sahip olan cihaz 2300 mAh'lık pil kapasitesine sahip.

LG K10 piyasada 816 TL etiket fiyatı ile satılmakta. Sanırız bu uygun fiyatı Ram kapasitesinin neden 1 GB olduğunun bir nedeni diyebiliriz. Ama yine de uygun bir fiyata akıllı cep telefonu sahip olmak isteyenler için LG K10'un oldukça cazip özellikleri bulunmakta. Yani paranızı boşa harcamış olmayacaksınız diyebiliriz.

Bu cihazları kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! LG Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Praktica Z10 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!