LG G5 İnceleme


İşte karşınızda LG G5 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 6.0 (Marshmallow) işletim sistemi ile gelen cihaz 5.3 inçlik 1440 x 2560 piksel IPS LCD ekrana sahip ve Corning Gorilla Glass 4 koruması altında.

Cihaz 2.2 GHz Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 işlemciden gücünü almakta. Ayrıca 32 GB'lık dahili hafızası ve 4 GB'lık Ram kapasitesi bulunan cihaz 200 GB'a kadar da mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte.

Evet LG G5'in kamerasına baktığımızda 135 derece açılı, f/1.8 değerinde 16 Megapiksel + 8 Megapiksel olmak üzere çift arka kamera yer alıyor. OIS destekli bu kamerada lazer otofokus ve çift tonlu LED flaş desteği bulunuyor.

Çift kameranın sağladığı avantajara baktığımız zaman ilk olarak düşük ışıkta daha iyi sonuçlar elde edebiliyoruz. Ayrıca alan derinliği için çalışan ikinci arka kamera ile birlikte çekilen fotoğrafın odak noktasını değiştirmek mümkün oluyor.

İsteğe göre Çift sim kart alternatifi de bulunan ve 2800 mAh'lık pil kapasitesi bulunan LG G5'in Beyaz, titan, altın sarısı ve pembe renk seçenekleri bulunmakta.

LG G5 cep telefonu 2800 TL fiyatı ile piyasada satılmakta. Ayrıca daha yakından tanımak için aşağıdaki LG G5 H860 Dual Sim incelemesinde cihazı daha yakından tanıyabilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! LG G5 H860 Dual Sim İnceleme

Tıklayın! LG Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy S7 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!