Lenovo A5000 İnceleme


İşte karşınızda Lenovo A5000 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 4.4.2 (KitKat) işletim sistemi ile gelen Lenovo A5000 Çift sim kartı destekleyen bir cep telefonu olması ile dikkati çekiyor. Cihaz 5 inçlik 720 x 1280 piksel IPS ekran sahip ve Mediatek MT6582 4 çekirdekli 1.3 GHz Cortex-A7 işlemciye sahip.

Lenovo A5000 sıvı sıçramalarına özel, Nano Teknoloji yapısı ile oluşturulan ekranı yağan yağmur veya sıçrayan sulara karşıda dayanıklı.

8 GB'lık dahili hafızası ve 1 GB'lık Ram kapasitesi bulunan cihaz 32 GB'a kadar da mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte.

2 Mp Ön kamerası bulunan cihaz LED Flaş destekli ve HDR kayıt yapabilen 8 megapiksellik arka kameraya sahip.

Lenovo A5000'ün en dikkat çeken taraflarından biriside 4000 mAh'lık ile rakiplerine uzak ara fark atan pil kapasitesi diyebiliriz. Bu sayede cihaz kullanıcısına 804 saate kadar bekleme ve 3G ile 17 saate kadar konuşma imkanı sağlamakta.

Lenovo Doit Uygulamaları ile de dikkati çeken cihaz, SHAREit ile internet bağlantısı veya kabloya ihtiyaç duymadan dilediğinizce dosya paylaşımı yapabilecek, CLONEit ile eski telefonunuzdaki bilgilerinizi kolayca yeni telefonunuza aktarabilecek, Security ile bilgilerinizi, dosyalarınızı, fotoğraflarınızı güvenle koruyabileceksiniz. Lenovo A5000 önyüklü olarak gelen uygulamaları ile hayatı sizin için çok daha kolay hale getirecek.

Lenovo A5000 10 mm'lik kalınlığa ve 160 gr'lık ağırlığa sahip. Bunun yanı sıra FM Radyosu da bulunan cihazın Siya ve Beyaz renk seçenekleri bulunmakta ve piyasada 599 TL gibi oldukça uygun bir fiyata satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Lenovo Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Casper Via N310 11,6" Tablet Pc İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!