SSK USB OTG Flash Bellek Modelleri Ve İncelemeleri



İşte karşınızda Akıllı cep telefonlarınızda ve tabletlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz çeşit çeşit SSK marka OTG Flaş bellekler ve teknik özellikleri;

Malzeme: Metal
USB Versiyonu: USB 2.0 desteği
Kapasite: 16 GB
Çalışma Sıcaklığı: -20 Derece ve +60 Derece
Ürün Boyutları: 35,2 x 12,2 x 7,4 mm
İşletim Sistemi: Microsoft ME, 2000, XP, Vista,7, Macintosh OS 9.0 veya üzeri, ve Linux Kernel 2.4.1 veya üzeri

Bakalım SSK USB OTG Flaş belleklerin marifetleri ve onlarla yapabileceklerimiz nelermiş;

SSK USB 2.0 OTG Belleklerin çift arayüzü sayesinde dosyalarınızı Android işletim sistemine ve diğer iletim sistemlerine sahip akıllı telefon veya tablet pc'inizden, bilgisayarınıza kolaylıkla aktarabilirsiniz. Telefonunuzda veya tablet pc'nizde yeni fotoğraflar, videolar veya müzikleriniz için yer açmanıza imkan sağlar.

SSK USB 2.0 OTG Bellekler fotoğraf, video, müzik ve diğer verilerinizi arşivlemek için yeterli depolama alanı sunmanın yanında şık tasarımları ile ister cebinize, ister anahtarlığınızda taşıma imkanı da sağlar. Uyumlu cihazlara bağlandığında otomatik tanınır. İçerisinde yer alan SSK U-Disk uygulamasıyla dosyalarınızı yönetmenize imkan tanır.

Değişken kapasiteleri, şık, göz alıcı tasarımları ve dayanıklı yapılarıyla SSK USB 2.0 OTG Bellekler verilerinizin de gittiğiniz her yerde sizinle olmasını sağlar.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy S5 Plus İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!