Apple iPad Air 2 İnceleme



İşte karşınızda Apple iPad Air 2 ve başlıca teknik özellikleri;

Ekran: 9.7'' 1536 x 2048 Piksel IPS LCD (Arkadan aydınlatmalı)
İşletim Sistemi: iOS 8.1
İşlemci: Çift Çekirdek (Apple A8X)
Dahili Hafıza: 16,64 ve 128 GB
Ram: 1 GB DDR 3
Kamera: 1.2 MP ön ve 8 Mp Arka
Pil: Yerleşik 27.3 watt-saatlik şarj edilebilir lityum‑polimer
4G (LTE): Var
Ağırlık: 444 gr
Ağırlık: 6.1 mm

Bakalım iPad Air 2'nin öne çıkan özellikleri ve onunla yapabileceklerimiz nelermiş?

Sadece daha ince bir ekran değil. Daha iyi bir ekran. iPad Air 2’nin şaşırtıcı incelikteki silüetini oluşturabilmek için, işe daha önce üç katmanlı olan Retina ekranı tek bir katmanda birleştirip yeniden tasarlayarak başladık. Böylece ekran sadece incelmekle kalmadı; daha canlı renklere ve daha yüksek kontrasta sahip, daha da iyi bir ekran haline geldi. Ardından, yansıma önleyici kaplamayı ekledik. Bu da iPad Air 2’nin dünyanın yansıtma oranı en düşük ekranına sahip olmasını sağladı.

Güvenliğiniz için eşsiz bir tasarımı temel aldık: Parmak izinizi.

iPad Air 2, çığır açan Touch ID teknolojisine sahip. Ve doğanın en mükemmel parolasını, yani parmak izinizi kullandığı için, size benzeri görülmemiş bir güvenlik düzeyi sunuyor. iPad Air 2’nizin kilidini sadece tek bir dokunuşunuzla açabilirsiniz. Ama Touch ID ile daha fazlası da mümkün. iTunes ve App Store’dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

iPad kılığına girmiş iki harika kamera.

iPad Air 2’deki yeni iSight kamera, gelişmiş optik sistemi, geliştirilmiş sensörü ve Apple tasarımı güçlü sinyal işlemcisiyle, bugüne kadar tasarladığımız en iyi iPad kamerası. Ve panorama, hızlandırılmış video, ağır çekim, arka arkaya çekim ve zamanlayıcı modu gibi yeni özelliklere de sahip. Ön yüzdeki FaceTime HD kamerayı da yeniden tasarladık; onu, loş ışıklı ortamlarda daha iyi bir performans gösterebilmesi için, geliştirilmiş bir sensör ve daha büyük piksellerle donattık. Tüm bunların sonucunda ne mi oldu? Tüm fotoğraflarınız, videolarınız, hatta görüntülü aramalarınız ve selfie’leriniz mükemmel görünüyor.

iOS 8 ve iPad Air 2. Güçlü bir birliktelik.

iOS 8, iPad Air 2’yi daha da vazgeçilmez kılan özellikleriyle bugüne kadarki en gelişmiş mobil işletim sistemi. Devamlılık özelliği ile bir aygıtta başladığınız bir projeyi başka bir aygıtta bitirebilirsiniz. Aile İçi Paylaşım özelliğini kullanarak filmlerinizi, kitaplarınızı, müziklerinizi ve uygulamalarınızı ailenizin altı üyesiyle istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. iCloud Drive sayesinde her tür belgeyi güvenli bir şekilde depolayabilir ve bu belgelere istediğiniz aygıttan erişebilirsiniz. Aslında, iOS 8’in her özelliği, güçlü A8X çipten, ultra hızlı Wi‑Fi teknolojisinden ve yüksek çözünürlüklü Retina ekrandan tam olarak yararlanarak iPad Air 2 ile harika çalışacak şekilde tasarlandı.

Yukarıdaki videoda Teknoseyir.com tarafından hazırlanan ayrıntılı Apple iPad Air 2 inceleme videosunu izleyebilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Apple iPad Ve MacBook Pc İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir!  iPad Mini 3 İnceleme

İlginizi çekebilir!