Canon EOS 1200D Fotoğraf Makinesi İnceleme



İşte karşınızda Canon EOS 1200D dijital fotoğraf makinesi hayatınızın özel anlarını yüksek kaliteli yakalayın!

Ekran: 3.0'' TFT
Çözünürlük: 18 Megapiksel
Çekim Modları: Otomatik Akıllı Sahne, Flaşsız, Yaratıcı Otomatik, Portre, Manzara, Yakın Çekim, Spor, Gece Portresi, Film, Programlı AE, Enstantane öncelikli AE, Diyafram öncelikli AE, Manuel

Birinci sınıf görüntüleme sistemiyle sezgisel ve kullanımı kolay kontrolleri bir araya getiren EOS 1200D, ilk kez DSLR makine kullananlar için ideal diyebiliriz.

İşte Canon EOS 1200D Fotoğraf Makinesi ile yapabilecekleriniz;

EOS Movie Full HD

EOS 1200D ile video çekmek fotoğraf çekmek kadar kolay. Fotoğraf makinesinin mod kadranından video modunu seçin ve çevrenizdeki manzaralarla sesleri Full HD kaydetmeye başlamak ve yeni yaratıcı yaklaşımlar keşfetmek için başla/durdur düğmesine basın.

Video Snapshot

Fotoğraf makinesinde veya ev bilgisayarınızda video slayt gösterisi olarak birlikte oynatabileceğiniz 2, 4 veya 8 saniyelik kısa klipler kaydeden Kısa Video Görüntüsü moduyla kolayca basit hikayeler oluşturun.

Creative Filters

Fotoğrafçılığınıza kişisel bir dokunuş eklemek için Grenli Siyah Beyaz'dan Oyuncak Kamera'ya ve Balık Gözü efektine kadar beş Yaratıcı filtreden birini kullanın.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Canon Fotoğraf Makinesi Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Huawei Ascend G730 İnceleme

İlginizi çekebilir!