Wolfenstein The New Order Oyun incelemesi



İşte karşınızda Wolfenstein serisinin son oyunu The New Order!

Wolfenstein: The New Order, FPS türünü icat eden serinin ateşini yeniden canlandırıyor. Hikâye odaklı oyunlar üzerinde çalışmalarıyla bilinen bir grup geliştiricinin kurduğu stüdyo Machine Games’in geliştirdiği Wolfenstein, aksiyon, adventure ve FPS'yi karıştıran derin bir anlatım sunuyor.

id Software’in id Tech 5 motorunun hayranlık uyandıran detay seviyesi ile, heyecan dolu, sinematik bir tecrübe olan Wolfenstein oyuncuları savaş makinesi Nazileri alt etmek üzere Avupa’da kişisel bir göreve yolluyor. Küçük bir direniş grubunun yardımıyla en korunaklı merkezlere sızın, yüksek teknolojiyle donatılmış Nazi güruhlarıyla savaşın ve dünyayı (ve ötesini) fethetmiş süper silahların kontrolünü elinize alın.


Şimdi Oyunun hikayesine kısaca bir göz atalım!

Gizemli bir teknolojiye sahip Naziler en güçlü ulusları bile dize getirmiştir. 14 yıllık komadan uyanan ve dünyanın tamamen değiştiğini gören savaş kahramanı B. J. Blazkowicz 1960’ların hayal edilemez bir alternatif versiyonuyla karşılaşır. Nazi rejimi 2. Dünya Savaşı’nı kazanmış ve dünyayı baskı ile yönetmektedir. Siz B. J. Blazkowicz, bir Amerikan savaş kahramanısınız ve tarihi yeniden yazabilecek tek kişisiniz.

Evet şimdi eğer hazırsanız şimdi sizleri Tekno Seyir ekibi tarafından hazırlanan Wolfenstein The New Order oyun incelemesi ile baş başa bırakıyoruz.

İyi seyirler!..

Bu oyunu oynayan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Sony Xperia T3 İnceleme

İlginizi çekebilir!