Sony Alpha A6000 Dijital Fotoğraf Makinesi İnceleme



İşte karşınızda Dünyanın en hızlı netleme yapan fotoğraf makinesi Sony Alpha A6000!

Bakalım   Sony Alpha A6000 16-50mm Aynasız Dijital Fotoğraf Makinesinin öne çıkan özellikleri nelermiş;

Sony yeni modeli A6000 ile DSLR kullanıcılarının bir kez daha düşünmelerini sağlayacak gibi görünüyor.

APS-C CMOS sensörü, yüksek hızlı AF sistemi ve saniyede 11 kare fotoğraf çekim performansı gösteren Sony A6000, aynasız dijital modellerin DSLR fotoğraf makinelerinin yerini alacağının bir göstergesi olacağını, fotoğrafseverlere söyleyebiliriz.

Hafif-komapkt yapı ve taşınabilir bir gövdeye sahip modellerin sıkça tercih edildiğini görmekteyiz. Bu sebeple aynasız sistemlere yatırım yapan ve araştırmalarını bu yönde geliştiren Sony, retro A7 ve A7r gibi lensi değiştirilebilir; RX1 ve RX1r kompakt ve sabit lensli Full Frame sensöre sahip makineleri uzun zaman önde duyurmuştu. Şimdi de NEX serisini güncelleyen Sony, yeni A6000 modeli ile fotoğrafseverlerin ilgisini çekmiş gibi görünüyor.

24.3 MP APS-C CMOS sensör kullanan Sony A6000, 3.0” büyüklüğünde hareketli LCD ekranı, 0,39” büyüklüğünde 1.440k-Nokta elektronik vizörü ile fotoğraf çekmenin keyfini yaşatırken dahili Wi-Fi ve NFC özellikleri ile kullanıcılarına paylaşım kolaylığı sağlıyor. Anında paylaşım ve fotoğraf aktarımını kolaylaştıran bu sistemlerin yanısıra lens çeşitliliği ve kullanım kolaylıklarıyla da şaşırtmayı başarıyor. (n11.com)

Eğer Sony Alpha A6000 Dijital Fotoğraf Makinesi ilginizi çektiyse o zaman daha ayrıntılı bilgi için şimdi sizleri fotografium.tv tarafından yapılan cihazın ayrıntılı incelemesi ile baş başa bırakıyoruz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Sony Fotoğraf Makinesi Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Luxa2 Kablosuz Şarj Cihazı İnceleme

İlginizi çekebilir!