Sonos SUB-MAT Kablosuz SUB Hoparlör İnceleme

İşte karşınızda daha çok profesyonel müzik tutkunlarına hitap eden Sonos SUB-MAT Wireless bağlantı özellikli SUB Hoparlör!

Tüm Sonos bileşenleri gibi Sonos SUB da bilgisayar, akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızdan kontrol edilebilir. Tek yapmanız gereken Android, iPad, iPhone, Mac ya da PC için Sonos kumanda uygulamasını indirmek.


Bakalım Sonos SUB'un öne çıkan özellikleri nelermiş:

Karşılıklı yerleştirilmiş iki force-canceling hoparlör ile sound ve enerjisi yüksek ve net müzik.

Dijital sound: Tüm filtre ayarları, aktif dengeleme ve zaman hizalama audio kalite ve enerjisinde sıfır kayıp için son teknoloji DSP (Digital Signal Processing) devre ile dijital olarak yapılır.

İkili akustik port: SUB akustik sesini ve bas rezonansını en üst düzeye çıkarmak için ayarlanmıştır.

Sonos SUB hoparlörler ve akustik mimari ile uyum için kusursuz olarak ayarlanmış son teknoloji iki Class-D dijital amplifikatör ile güçlendirilmiştir. Kabin maksimum içhava hacmi ile akustik olarak ölü duvarlar yaratmak için özel bir reçineden imal edilmiştir.

SUB Boyutları 402 x 158 x 380 mm ve Ağırlığı 16 kg'dır.

Sonos SUB-MAT Wireless bağlantı özellikli SUB Hoparlörü odanızda herhangi bir yere yerleştirin, fişe takın, tek bir düğmeye basın ve kumandanızın üzerindeki basit yönlendirmeleri takip edin. SUB diğer Sonos bileşenleri ile kablosuz olarak bağlantı kurar.

Kutudan çıkardıktan sonra birkaç dakika içinde SUB farkını duymakla kalmayacak onu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. SUB eşsiz tasarımı ve akıllı kablosuz sinyal sayesinde bir yatak ya da kanepe altı da dahil olmak üzere odada istediğiniz yere dik ya da yatay pozisyonda yerleştirebilirsiniz - ses ya da performansta herhangi bir kayıp olmaksızın.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Reeder A7iD Intel Atom Z2520 7'' IPS Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!