Panasonic Lumix GH4 Fotoğraf Makinesi İnceleme



İşte karşınızda ilk 4K video çekebilen aynasız 4/3 fotoğraf makinesi Lumix GH4!

Bakalım Panasonic Lumix GH4 Fotoğraf Makinesinin teknik özellikleri ve marifetleri nelermiş;

Panasonic Lumix GH4, ful magnezyum ve suya dayanıklı gövdesiyle GH4, 49 noktalı yeni AF sistemi kullanıyor. Bu sayede,0.7 sn.’de netleme yapabiliyor. 16 MP’lik CMOS sensör ve Venus Engine IX işlemcisiyle 4K video, 12 fps seri çekim ve Full HD çözünürlükte yüksek bitrate ve fps (1920×1080 = 100/200Mbps – 60/96 fps) özelliği sunan GH4′ün fiyatının 2000$ civarında olacağı söyleniyor.

GH4 her ne kadar bir fotoğraf makinesi olsa da ‘Black Magic Pocket Cinema Camera’dan sonra 4K video çekebilen, 4/3 sensörlü cihazlar arasında ekonomik bir alternatif olarak görünüyor.

3 inç’lik 1.4 milyon piksel hareketli, dokunmatik OLED arka ekranı ve 2 milyon piksel vizörü de kullanıcılara yüksek kalitede kayıt için önemli bir avantaj sağlıyor. Öne çıkan diğer özellikler olarak, elektronik shutter mekanizması ile sessiz çekim, makinede dahili olarak gelen ham görüntüleri işleme ve profesyonel videolar için Cinegamma modları geliyor. Ayrıca Panasonic, GH4 için tasarladığı profesyonel ses ve video kaydı sağlayan yardımcı ekipmanlarla da GH4′ü daha da güçlendirmiş. (bascek.com)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Panasonic Fotoğraf Makinesi Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy Ace Style İnceleme

İlginizi çekebilir!