Battlefield Hardline Beta Video İnceleme



Battlefield Hardline ile heyecan dolu bir Hırsız, Polis kovalamacasına hazır mısınız?

Battlefield Hardline Beta'da iki adet oyun modu ve bir adet de harita yer alıyor. Modların ikisi de daha önce Battlefield’da görmediğimiz türden. ‘Heist’ modunun adından da anlaşılabileceği üzere hırsızlar soygun gerçekleştiriyor, polislerse soygunu engellemeye çalışıyor. Hırsızların ilk önce iki adet kasayı patlaması ardından da parayı alıp kaçış noktasına götürmesi gerekiyor. Polislerin yapacağı tek şeyse paranın yanına hırsızları yaklaştırmamak.


Diğer oyun modu ise ‘Blood Money’. Heist modundan daha çok beğendiğim Blood Money iki tarafın da para kaçırması üzerine kurulu. Haritanın ortasında bir para yığını oluyor ve hem polisler hem hırsızlar parayı kendi kasasına götürüyor. İşi karmaşıklaştıran yerse rakip kasadan para çalabilmek. Bu detay sayesinde takım oynanışı daha önemli hale geliyor. Eğer sadece ortadaki para yığınından para çalmaya odaklanırsanız büyük ihtimalle oyunu kaybedersiniz. Bir takım sadece rakipten para çalarak ve kendi kasasını koruyarak oyunu rahatlıkla kazanabilir. (turunculevye.com)

Evet isteseniz şimdi sizleri oyunu daha yakından tanımak için Tekno Seyir ekibi tarafından hazırlanan Battlefield Hardline Beta incelemesinin videosu ile baş başa bırakıyoruz.

Bu oyunu oynayan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Nextbook NX010HI8G 10.1'' IPS Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!