Asus GX500 ROG 4K Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı İnceleme



İşte karşınızda Asus'un Republic of Gamers serisi ürünlerinden GX500 ROG dizüstü oyuncu bilgisayarı!

Ekran: 15.6'' 3840 x 2160 Piksel 4K Ultra HD
İşlemci: Intel Core i7
Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 860M
Ağırlık: 2.2 Kg

Evet Asus’un oyunculara özel ürünler sunduğu ROG serisine yeni ve iddialı bir dizüstü bilgisayar ekleniyor. ROG GX500 adı verilen yeni oyuncu odaklı dizüstü bilgisayarın özelliği içerdiği 4K Ultra HD ekran. 15.6 inç ekranın sunduğu 3840 x 2160 piksel çözünürlük hayli başarılı.

Asus GX500 ROG'da Intel Core i7 işlemci, NVIDIA GeForce GTX 860M görüntü devresi yer alıyor ama bu derece yüksek çözünürlükte oyun oynamak istiyorsanız söz edilen ekran kartının yetersiz geleceği apaçık ortada. Bu yüzden bu bilgisayarı alanlar ya çözünürlük ya da kaliteden kısmak zorunda kalacak.

VisualMaster teknolojisini içeren bilgisayarla sunulan yüzde 100 NTSC renk aralığı profesyonel seviyede. Asus açıklamasına göre bu durum dizüstü bilgisayar arenasında bir ilki temsil ediyor. Kalınlığı sadece 19 mm olan bilgisayarda ısıyı uzaklaştıran çift fanlı soğutma sistemi var. (pckoloji.com.tr)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Asus Tablet Pc Ve Pc İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! TP-LINK TD-W8968 Kablosuz N USB ADSL2+ Modem Router İnceleme

İlginizi çekebilir!