Acer Aspire S7 Ultrabook İnceleme



İşte karşınızda Alüminyum yekpare gövde ve Gorilla Glass 2'den oluşan tasarımı ile Acer Aspire S7 Ultrabook!

Bakalım Acer'ın 180 derece dönebilir, 1080p çözünürlükte ve dokunmatik ekranlı Aspire S7 model Ultrabook'unun öne çıkan özellikleri nelermiş;

Hızlı ve net
InstantGo ile, Aspire S7 için Windows daha duyarlıdır ve her zaman kullanıma hazırdır. İhtiyaç duyduğunuz anda uyanır, uygulamalar ve veriler her zaman güncel kalır. Standart SSD'lerden iki kat daha hızlı performans sağlayan RAID 0 katı hal sürücüsüne (SSD) sahip yeni Aspire S7 ile hiç olmadığı kadar hızlı çalışabilir ve oyun oynayabilirsiniz. Diğer bir yeni özellik ise kristal netliğinde, gürültüsüz sohbet imkanı sağlayan Acer Purified.Voice teknolojisidir.

Baş yapıt
Alüminyum yekpare gövde ve Gorilla Glass 2'den oluşan tasarımı, Aspire S7'nin inanılmaz derecede ince, hafif ve dayanıklı olmasını sağlar. 12,9 mm'den daha ince olan bu ürün, piyasadaki süper net WQHD dokunmatik ekrana sahip en ince Ultrabook'tur. Ayrıca, ekranı dokunmatik kontrol için kullandığınızda patentli çift torklu menteşe sayesinde ekran son derece sabit kalır.

Dokun ve göster
Aspire S7'nin WQHD ekranı yüksek ayrıntı düzeyine sahiptir ve 10 noktalı dokunmatik kontrolü parmaklarınızın ucuna getirir. Bu Ultrabook ekip çalışması için tasarlanmıştır: Ürünü 180° olacak şekilde açıp ekranı çevirmek için kısayol tuşuna bastığınızda paylaşıma hazırsınız demektir. Yeni Intel WiDi (Kablosuz Ekran) bağlantı özelliğiyle programları daha büyük ekranda, kablolar olmadan izleyin.

Daha da iyisi
Aspire S7, 8 saatlik geliştirilmiş pil ömrüyle size tüm gün özgürlük tanır. Loş ortamlarda rahatça görebilmeniz için parlaklığını otomatik olarak optimize eden, ışığa duyarlı arka aydınlatmalı klavye şimdi de daha iyi yazabilmeyi sağlayan zarif tuşlara sahip. Isınmadan ve sessizce çalışan 2. nesil Acer TwinAir soğutma sayesinde bu Ultrabook ürününü keyifle kullanabilir ve tutabilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Acer Tablet Pc Ve Pc İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Casper Via T4E-G 7.85" Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!