VESTEL PUZZLE NF655 X Buzdolabı İnceleme



İşte karşınızda Türkiye’de ilk ve tek Vita Store* bölmesine sahip Vestel Puzzle Buzdolabı NF655 X!

Bakalım VESTEL PUZZLE NF655 X Buzdolabının öne çıkan özellikleri nelermiş;

Vita Store Bölmesi ile sebze ve meyveleriniz taze kalsın
Sebze ve meyvelerinizi 2 kata kadar daha uzun süre taze tutan Vita Store Bölmesi Türkiye’de ilk ve tek! Bu bölme, sebze ve meyvelerin ideal nem ve optimum sıcaklık seviyesinde saklanmasını sağlar, böylece raf ömrünü 2 kata kadar uzatır, vitamin değeri ve besin içeriğini korur.

Çok İşlevli Bölmeler
Alt kısımda bulunan bölmeleri birbirinden bağımsız şekilde ister soğutucu, ister dondurucu olarak kullanabilir, kullanmadığınız zaman kapatabilirsiniz. Böylece Vestel Puzzle Buzdolabı’nı ihtiyacınıza göre 14 farklı şekilde kullanabilirsiniz.

Aydınlatmalı İç Tasarım
Puzzle Buzdolabının iç aydınlatmasını sağlayan LED ışıklar, ortam aydınlığını algılar ve parlaklığını yavaş yavaş artırarak yanar. Bu sayede karanlıkta gözlerinizi yormadan buzdolabının içindeki tüm malzemeleri verimli bir ışık altında görmenizi sağlar.

Kokuları Karıştırmama Özelliği
Özel soğutma sistemiyle, soğutucu ve dondurucu bölmeleri arasındaki koku geçişini engeller, yiyeceklerinizi daha uzun süre taze saklar.

Bağımsız Kompresör Sistemi
Çift kompresör sistemi sayesinde, oluşacak her hangi bir problemde yiyeceklerinizi daha uzun süre zarar görmeden saklayabilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Buda ilginizi çekebilir! Samsung RT53H6360SL Buzdolabı İnceleme

İlginizi çekebilir!