Turkcell T-Fit İnceleme


İşte karşınızda Sağlıklı Yaşam Koçunuz: Turkcell T-Fit ve öne çıkan özellikleri;

Adım sayısı takibi
Harcanan kalori bilgisi
Saat gösterimi
Titreşimle uyandırma
Bilek hareketi ile ekran kontrolü
Uyku kalitesi takibi
Hedef Belirleme

Yazılım:
AppMarket
Google Play

Donanım:
Şarj: USB
Pil Ömrü: 4 Gün
Ekran: 0.49'' OLED
Bluetooth: v4.0
Hassas Hareket Sensörü

Turkcell T - Fit ile attığınız adım sayısı, kat ettiğiniz mesafe ve harcadığınız kaloriyi sağlıklı bir yaşam için takip edebilirsiniz. Daha fazla yürüyüş yapmak adına kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve ulaştığınızda bilgilendirilirsiniz. Aynı zamanda saat ve titreşimli alarm özelliği taşıyan bileklikle, uyku kaliteniz hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz.

Ayrıca Turkcell T-Fit’e çeşitli renk seçenekleriyle bizlere renk alternatiflerini de beraberinde sunuyor.

Kontrol Sizde
Turkcell T - Fit akıllı bileklik ile, atılan adım sayısı, harcanan kalori miktarı, katedilen mesafe, saat bilgisi ve şarj durumunu, üzerinde yer alan 0.49 inç OLED ekran aracılığıyla görebilirsiniz. Özel bir bilek hareketiyle aktif hale gelen Turkcell T - Fit'in sayesinde, bluetooth 4.0 teknolojisiyle eş zamanlanan mobil uygulamasında yer alan verilere pratik bir şekilde erişim imkanı sağlayabilirsiniz.

Verileriniz Her Zaman Sizinle
Turkcell T - Fit mobil uygulaması aracılığıyla takip ettiğiniz bilgileriniz, onlara her an güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşabilmeniz adına Turkcell Akıllı Bulut'ta saklanır. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için grafiğe dökülmüş verilerinizi gün, hafta ve ay bazında değerlendirebilir ve performansınızı kolayca takip edebilirsiniz.

Ayrıca Turkcell T-Fit, Turkcell T50 akıllı cep telefonu ile de uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Buda ilginizi çekebilir! Turkcell T50 İnceleme

İlginizi çekebilir!