Sony SmartBand SWR10 İnceleme



İşte karşınızda Sony SmartBand SWR10...Yaşamın kaydını tutabileceğiniz bu aksesuarla bildirimleri alır ve müziği uzaktan kontrol edebilirsiniz!

Peki nedir bu Sony SmartBand SWR10?

SmartBand, yaptığınız her şeyin (hareketleriniz, iletişiminiz, eğlenceniz) kaydını tutmanıza olanak sağlayan yenilikçi bir yaşam kaydını tutma bilekliğidir. Nerede olursanız olun 24 saat boyunca giyilebilir teknoloji. Özel anların kaydını tutun ve hayatınızı Android akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden izleyin.

SmartBand’ı akıllı yapan şey, fiziksel, sosyal ve eğlence amaçlı etkinliklerinizi kaydeden yenilikçi bir Android akıllı telefon uygulamasıdır. Herhangi bir günde, ne kadar aktif olduğunuzu ve dünyayla nasıl iletişim kurduğunuzu görebilirsiniz. Giyilebilir teknoloji ve yenilikçi yaşam kaydını tutma uygulaması, aktivite hedefleri belirlemenize ve ilerleme durumunuzu izlemenize de yardımcı olur. Lifelog, yarın hava durumunun nasıl olacağını öğrenmenizi bile sağlar.


SmartBand + akıllı telefonunuz yada tabletiniz ve Lifelog!

SmartBand, Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonunuzla sürekli iletişim halindedir. Arama, mesaj veya başka bir bildirim geldiğinde titreşimli bir uyarıyla bu durum size bildirilir. Hareket halindeyken müzik dinlediğinizde, parçaları SmartBand aracılığıyla çalabilir, duraklatabilir ve atlayabilirsiniz. NFC veya standart bir Bluetooth bağlantı prosedürü kullanılarak kolayca bağlantı kurulabilir. Akıllı telefonunuzun menzilinin dışına çıktığınızda bile, bu giyilebilir teknoloji yaptığınız şeylerle ilgili bilgileri kaydeder ve yeniden bağlantı kurduğunuzda bu bilgileri telefona iletir. Lifelog ile yaşam tarzınızın kaydını tutun ve nasıl yaşadığınızı görün.

Eksiksiz bir yaşam tarzı günlüğü Lifelog
Lifelog,Sony’nin Google Play’de mevcut olan bir Android uygulamasıdır. Lifelog kullanarak fiziksel etkinlikleriniz, iletişim etkinlikleriniz ve eğlence etkinliklerinizle ilgili bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, etkinlik hedeflerini belirleyip ilerleme durumunuzu izleyebilirsiniz. Lifelog içinde derlenen bilgilerin bir kısmı, Sony SmartBand SWR10 cihazınızdaki sensör teknolojisi kullanılarak, bir kısmı da Android akıllı telefonunuzdaki çeşitli uygulamalardan ve sensörlerden alınan veriler aracılığıyla toplanır.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Akıllı Saat Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Logitech K400 Kablosuz Klavye İncelemesi

İlginizi çekebilir!