Samsung Galaxy Note 4 İnceleme


Samsung Galaxy Note 4'ün şekli tam belli olmasa da çıkış tarihi yaklaştıkça dedikodular bir biri ardına gelmeye devam ediyor.

Evet gelen haberlere göre Samsung Galaxy Note'un yeni nesli sonbaharda Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarı öncesinde tanıtılacak. Serinin 4'üncü amirali olacak olan Galaxy Note 4'ün buna göre 3 Eylül tarihinde tanıtılması bekleniyormuş.

İşte Samsung Galaxy Note 4'ün söylentilere göre beklenen özelliklerinden bazıları;

Samsung Galaxy Note 4'ün ekranı Kavisli bir yapıya sahip olabilir. Diğer yandan ekran yeni nesilde büyümeye devam edecek. Note 3'te 5.7 inçlik bir ekran vardı ve muhtemelen  Note 4'te ekran daha büyük olacak ve amiral 5.9 inçlik bir ekranla gelecek diyebiliriz.

Samsung Galaxy Note 4'le ilgili diğer spekülasyonlar arasında 64 bit'li bir işlemciyle ve 4 GB RAM'le geleceği söylentiler arasında.

Kablosuz şarj özelliği
ET News'in haberine göre Samsung Galaxy Note 4'te kullanılacak olan manyetik rezonans kablosuz şarj özelliği, cihazın belirli bir kaynak ile temas halinde olmasına gerek duymayacak. Bunun yerine kaynak ile belirli bir mesafe içinde iletişim kurularak şarj özelliğinin desteklenmesini sağlayan bu teknoloji, 2014'ün ortasından itibaren kullanılmaya başlayacak. (Chip.com.tr)

* Samsung Galaxy Note 4 ile  ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Buda ilginizi çekebilir! WD My Cloud Mirror İnceleme

İlginizi çekebilir!