Philips 55PUS7809 55" 4K Ultra HD LED TV İnceleme


İşte karşınızda Ultra İnce Smart 4K Ultra HD LED TV Philips 55PUS7809 ve başlıca özellikleri;

Ambilight, TV'ye bakışınızı sonsuza dek değiştirir
Eviniz herhangi bir ev değil; neden seçtiğiniz TV de eviniz kadar sıcak ve çekici olmasın ki? Philips'e özel Ambilight teknolojisi, TV'nizin ekranının iki tarafından arkadaki duvara doğru ekstra geniş ışık yayarak ekranınızı olduğundan daha geniş gösterir ve izleme deneyiminizi daha etkileyici hale getirir. Ekrandaki renkler, canlılık ve heyecan, oturma odanıza adım atarak daha heyecanlı, yoğun ve etkileyici bir izleme deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

4K Ultra HD: Daha önce görmediğiniz çözünürlük
Geleneksel Full HD TV'lerden dört kat daha yüksek çözünürlükle yepyeni bir TV deneyimi yaşayın. 3840 x 2160 pikselin sunduğu geliştirilmiş ve gerçekçi görüntüler, izleyenlere yeni bir dünyaya pencere açıyor.

Pixel Precise Ultra HD: Canlı Görüntü Kalitesini keşfedin
Philips Ultra Pixel Precise Motoru, dünyayı keskinlikte son nokta olan etkileyici 4K Ultra HD çözünürlükte sunuyor. Sevdiğiniz aksiyon filmlerini ve spor karşılaşmalarını canlı netlikle, zengin renklerle ve daha koyu siyahlar ile daha parlak beyazlar sunan yüksek kontrastla izleyin. Gerçekçi görüntüler, sizi koltuğunuzdan kalkmadan yepyeni yerlere götürecek.

Multiroom TV: TV'ler arasında canlı TV ve kayıt paylaşımı
Geleneksel yayınların zincirlerini kırın. Sunucu işlevi gören Philips Smart TV'niz aynı Wi-Fi ağ üzerindeki başka bir TV'ye bağlanma gücüne sahiptir. Bağlantı kurduktan sonra istemci TV'yle dijital TV yayını ve kayıt paylaşabilirsiniz, üstelik yeni kablo döşemeniz veya birden fazla aboneliğe para vermeniz gerekmez.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Philips LCD LED ve Plazma TV Modelleri ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Sunny-Axen 32'' Uydu Alıclı LED TV İnceleme

İlginizi çekebilir!