Dark Full HD TV Box İnceleme



İşte karşınızda Dahili Hoparlörlü Harici TV Kutusu Dark Full HD TV Box!

Şimdi bakalım Dark Full HD TV Box'ın özellikleri ve onunla yapabileceklerimiz nelermiş;

Geliştirilmiş 1080p Full HD TV Box
Dark Full HD TV Box, bilgisayar bağlantısı olmadan ve yazılım yüklemeye gerek bırakmadan VGA bağlantılı tüm LCD/CRT monitörlerinizde ve projeksiyonlarınızda uzaktan kumandalı TV keyfi yaşatacak, 1920x1200 çözünürlük destekleyen, geliştirilmiş harici TV alıcısıdır. Resim içinde resim, dahili hoparlör, video aygıt bağlantısı ile ekranlarınızı gerçek bir TV'ye dönüştürür. Ayrıca uydu alıcılar, Xbox360 / Xbox / PS2 / PS3 / Wii gibi oyun konsolları ile %100 uyumludur. Monitörünüzde konsol ile oyun oynamanıza imkan tanıyan teknoloji Dark TV Box'da!

Full HD 1080p Çözünürlükte Gerçeğe En Yakın Görüntüyü İzleyin
Dark TV BOX'ın geliştirilmiş görüntü işleyicisi ile analog kablo TV ve anten yayınlarını 1920x1080/1920x1200 yüksek çözünürlük desteği ile monitörünüze taşır. 3B görüntü optimizasyonu teknolojisi ile akıcı görüntüler sunar. 4:3, 16:9 ve 16:10 oran desteği sayesinde standart yayınları geniş veya kare monitörlerinizde izlemek için biçilmiş kaftandır. Dilerseniz Digiturk veya uydu alıcınızı kompozit bağlantıdan bağlayabilir ve monitörünüzde izleyebilirsiniz.

Resim İçinde Resim Özelliği İle Bilgisayar Ve TV Bir Arada
Bilgisayardan bağımsız olarak monitörde TV izlemenizi sağlayan Dark FullHD TV Box'ın aynı zamanda VGA bağlantısı bulunur. Bu sayede bilgisayarınızı kullanırken TV izlemenize olanak tanır. İster tam ekran olarak isterseniz de resim içinde resim özelliği ile oyun oynarken yada bilgisayarınızla çalışırken TV seyredebilirsiniz.

Dahili Hoparlör Desteği
Sesini duyabilmek için hoparlöre ihtiyaç duyan eski nesil TV Box'ları unutun. Dark Full HD TV Box, sahip olduğu 1.5 Watt dahili hoparlörü ile gümbür gümbür TV seyretmenin konforuna ulaşın.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Buda ilginizi çekebilir! Motorola Moto E İnceleme

İlginizi çekebilir!