OnePlus One İnceleme



İşte karşınızda OnePlus One akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Ekran: 5.5'' Full HD
İşletim Sistemi: Android 4.4.2 (KitKat)
İşlemci: 2.5 GHz Snapdragon 801 8974AC
Dahili Hafıza: 16 ve 64 GB
Ram: 3 GB
Kamera: 13 Mp
Pil: 3100 mAh
Ağırlık: 162 gr
Tıklayın! OnePlus One 4K Video Örneği

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Android 4.4.2 KitKat üzerine kurulu CyanogenMod 11S ile çalışan OnePlus One'ı Firma dünyanın en başarılı akıllı telefonu olarak iddia ediyor.

Oppo’dan ayrılan çalışanlar tarafından kurulan yeni akıllı telefon firmalardan biri olan OnePlus'ın OnePlus One modeli hem fiyatı hem de özellikleri açısından en iddialı akıllı telefonlardan biri olarak görünüyor.

OnePlus'ın OnePlus'ın daha hafif olması için magnezyum malzemesi kullanılmış. Bu sayede 162 gram ağırlık ile bu ekran boyutundaki en hafif akıllı telefonlardan birisi.

OnePlus One'da 13MP değerinde Sony IMX214 sensörüne sahip kamera kullanılmış ve ayrıca 4K video çekme yeteneğine sahip.

OnePlus One, rengarenk birçok farklı kapak ile geliyor. StyleSwap adına sahip bu kapaklar birçok farklı malzemeyi andırıyor. (scroll.com.tr)

Evet 3100 mAh'lık Pil kapasitesi, 2.5 GHz'lik işlemcisi, 13 megapiksellik kamerası ve 16 ile 64 GB'lık dahili hafıza seçenekleri ile teknik olarak oldukça güçlü bir telefon olan OnePlus One, bakalım akıllı cep telefonu piyasasında kendisine sağlam bir yer bulabilecek mi?

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Beko B22-LW-X329 22'' Led TV İnceleme

İlginizi çekebilir!