Epson EB-X02 Projeksiyon Cihazı İnceleme


Başlangıç seviyesindeki bu projektör, uygun maliyeti ve kullanım kolaylığı ile ilk defa kullananlar için mükemmel bir seçim diyebiliriz.

Epson EB-X02 Projeksiyon Cihazı sayesinde Filmler, resimler ve sunumları ev veya ofis ortamında, yeni teknolojiyi öğrenmeye gerek kalmaksızın izleyebilirsiniz...

Bakalım Epson EB-X02 Projeksiyon Cihazının teknik özellikleri ve onunla yapabileceklerimiz nelermiş;

2600 lümenlik yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı sayesinde bu XGA projektör
ile ışığı kısmaya gerek yoktur. 3LCD teknolojisi ve 3000:1 kontrast oranı doğal
görüntüler ve keskin görüntü kalitesi ortaya koyar.

Tüm görüntü, ses ve sayfa yukarı/aşağı denetimleri için ihtiyacınız olanı bir kabloya indirgeyen Epson'un 3'ü 1 arada USB Görüntüleme özelliği, PC'nizde veya Mac'inizdekileri görüntülemenin en hızlı yolunu sağlıyor. Otomatik dikey trapezoid düzeltme özelliğiyle görüntüyü hizalamak hızlı ve kolaydır.

Kurulduğunda, doğrudan güç açma/kapatma özelliği, projektörün duvar düğmesi yoluyla doğrudan açılmasını sağlar. Taşınabilir bir projektör olarak kullanılıyorsa, anında kapanma işlevi ile soğuma süresi gerekmez, bu da gecikme olmaksızın toparlanıp gitmenizi sağlar.

EB-X02'nin kurulumu kolaydır, hızlı ve sorunsuz şekilde çalıştırmanızı sağlar. 5.000 saate kadar uzun lamba ömrü, bakım süresini kısmaya yardımcı olur ve çalıştırma maliyetlerini düşük tutar.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Buda ilginizi çekebilir! Sunny-Axen 12320 UsbMedia Player PVR + Full HD Mini Uydu Alıcı İnceleme

İlginizi çekebilir!