Samsung HomeSync İnceleme



İşte karşınızda Samsung'un Android işletim sistemli set üstü cihazı HomeSync!

Akıllı TV sahibi olan veya olmayan herkes, Samsung’un bu cihazı sayesinde oturma odasına Android’in sunduğu avantajları kazandırabilir. Yani Samsung HomeSync adlı set üstü ev eğlence cihazı sayesinde herkesin Televizyonu bir bilgisayara dönüşecek diyebiliriz.

İşte Samsung HomeSync'nin teknik özellikleri ve kutusundan çıkanlar;

Ön bölümde, kullanıcıların genellikle gördüğü kısımda Samsung logosu ve LED durum gösterge lambaası yer alıyor. Cihaz üzerine iki adet tuş bulunuyor ve bunlar da sağ kenara yerleştirilmiş. Bunlardan önde olan güç butonu işlevini görürken diğer de fonksiyon tuşu olarak kullanılıyor. Her iki tuşa da rahatlıkla erişmek mümkün.

Arka tarafta video çıkışını sağlayan HDMI portu, microUSB portu, Ethernet jakı ve iki adet USB 3.0 portu yer alıyor. USB 3.0 portları depolama kapasitesini daha da artırmak veya bağlanan disklerdeki dosyaları HomeSync aracılığıyla oynatmak amacıyla kullanılabiliyor. Son olarak arkada bir de optik ses çıkışı yer alıyor.

Samsung HomeSync’in içinde 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci bulunuyor. 1 GB RAM ve 8 GB dahili flaş hafızanın yanı sıra 1 TB kapasiteli bir sabit disk sürücü de bulunuyor. Anlayacağınız, flaş bellek sistemin daha hızlı çalışmasını sağlarken, sabit disk de HomeSync’in bir depolama merkezi olarak işlemesini sağlıyor. Kablosuz bağlantı tarafında HomeSync’in Bluetooth 4.0, 802.11b/g/n Wi-Fi, NFC gibi desteklerin yer aldığını görüyoruz.

Samsung HomeSync’in kutusundan bir adet USB, bir adet de HDMI kablosu çıkıyor. (TeknoBlog.com)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! IXPERIA X3 Çift hatlı Cep Telefonu İnceleme

İlginizi çekebilir!