Canon EOS 550D Fotoğraf Makinesi İnceleme



Fotoğraf ya da film, öykünüzü istediğiniz şekilde anlatın...İşte karşınızda Canon EOS 550D Fotoğraf Makinesi!

18 MP CMOS sensör
Poster boyutunda büyük baskılar yapmak veya görüntüleri baskı için gereken ayrıntıların hiçbirini kaybetmeden kırpmak isteyen kişiler için ideal olan Canon EOS 550D’nin 18MP CMOS sensörü, düşük ışıkta inanılmaz performans gösteriyor ve bozulma oranı son derece düşük görüntüler üretiyor.

Full HD film kaydı
EOS 550D olağanüstü fotoğraf çekimi ile Full HD (1080p) video çekimini bir arada sunar. EOS 550D, yaratıcılığınızı göstermeniz için tam manuel kontrol ve seçilebilir kare hızı özelliklerine sahiptir. Ayrıca, hareketin gerçekten hızlı olduğu yerlerde 50/60 kare/sn yüksek hızlı filmleri 720P'de çekebilirsiniz. HDMI bağlantısı, çekimleri ve fotoğrafları her HDTV'de Yüksek Çözünürlüklü oynatmaya olanak verir.

Ayrıca, uyumlu TV'lerde TV'nin uzaktan kumandasıyla oynatım kontrol edilebilir.

Evet eğer kaliteli bir Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorsanız yada Canon EOS 550D'yi daha yakından tanımak istiyorsanız sizleri Fotografium.TV tarafından hazırlanan Canon EOS 550D incelemesi ile baş başa bırakıyoruz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Canon Fotoğraf Makinesi Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Nikon D7000 Fotoğraf Makinesi İnceleme

İlginizi çekebilir!