MONEUAL H68Pro Temizlik Robotu İnceleme



İşte karşınızda sıra dışı bir temizlik aleti MONEUAL H68Pro!

ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2014'te görücüye çıkan ilginç ürünlerden biriside MONEUAL H68Pro Temizlik Robotu oldu.

Temizlik robotları üreticisi MONEUAL, dünyanın ilk süpürme ve silme fonksiyonunu bir arada içeren temizlik robotunun tanıtımını gerçekleştirdi.

Arkasındaki Su haznesine isterseniz Su isterseniz herhangi bir temizlik ürününü koyabiliyorsunuz. Bu sayede de Temizlik robotu gezdikçe yerleri cila yapabiliyor yada temizliyor.

MONEUAL H68Pro, içindeki batarya sayesinde Cilalama modunda iken 5 saat boyunca cilalama ve Vakum modunda iken de 1 saat boyunca tekrar şarja gerek duymadan otomatik olarak odanın temizlenmesini sağlayabiliyor.

MONEUAL H68Pro temizlik robotu üzerindeki Kızılötesi sensörler sayesinde bulunduğu odanın haritasını çıkartıyor ve şarjı bitene kadar görevini yerine getiriyor. Şarjı bitmeye yakın yada şarjı bittiğinde tekrar şarj istasyonuna geri dönüyor.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Creative Hitz Serisi Kulaklıklar Video İnceleme

İlginizi çekebilir!