Toshiba Excite Pro AT10LE-A-109 10.1'' Tablet Pc İnceleme


İşte Toshiba Excite Pro AT10LE-A-109 10.1'' IPS Tablet Pc'nin başlıca özellikleri;

Ekran Boyutu: 10.1'' 2560 x 1600 Piksel IPS
İşletim Sistemi: Android 4.2
İşlemci: 1.6 GHz Nvidia Tegra 4
Dahili Hafıza: 32 GB
Ram: 2 GB
Kamera: 8 Megapiksel ( Çift kamera)
Ağırlık: 630 gr
Kalınlık: 10.5 mm

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Toshiba firması Excite Pro AT10LE-A-109 10.1'' IPS Tablet Pc'yi Eğlence Tabletinde Son Nokta olarak tanımlıyor ve ekliyor...

En gelişmiş eğlence tabletini mi arıyorsunuz?
Excite Pro bir tablet bilgisayarda bulunabilecek en iyi özellikleri bir araya getiriyor. PixelPure 2560 x 1600 ayrıntı değerine sahip 10,1" ekran sayesinde, inanılmaz yüksek çözünürlük kalitesiyle filmlerinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Ve Harman kardon hoparlörlerin üstün kalitesi sayesinde çok daha temiz bir ses alırsınız. En son teknoloji ürünü NVIDIA® Tegra 4 mobil işlemci ile desteklenen tüm bu özellikler, size benzersiz bir oyun performansı ve ihtiyacınız olan gücü sağlar.

İsteğe bağlı Toshiba Klavye Kapağı klavyenin tüm özelliklerini kullanmanızı ve sisteminizi korumanızı sağlar; böylece nerede olursanız olun daha fazlasını yapabilirsiniz.

Android 4.2, Jelly Bean'in hızı ve daha uzun süreli pil ömrü sayesinde, her gün için ve tüm gün boyunca inanılmaz bir performansa sahip olursunuz.

Mikro-SD, -USB ve -HDMI bağlantı özellikleri sayesinde, içeriklerinizi saklayabilir, paylaşabilir ve daha büyük ekranlara uygun şekilde dönüştürebilirsiniz.

Excite Pro ile multimedyanızı en iyi şekilde kullanın.

Evet işte tüm bu üstün özellikler Toshiba Excite Pro AT10LE-A-109 10.1'' IPS Tablet Pc ile bir arada yer alıyor ve fiyat performansına da baktığımız zaman isminde de yer aldığı gibi daha çok Profesyonellere yönelik bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Toshiba Tablet Pc ve Pc İncelemeleri
Tıklayın! Navking Maxi Tab Sky Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!