Nokia 515 İnceleme



İşte karşınzda Nokia 515 ve başlıca teknik özellikleri;

Ekran Boyutu: 2.4'' 240 x 320 Piksel LCD Transmisif
Dahili Hafıza: 256 MB
Ram: 64 MB
Kamera: 5 Megapiksel
Pil: 1200 mAh
Ağırlık: 101.1 gr
Kalınlık: 11 mm

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

İşte  Nokia 515 cep telefonunun öne çıkan özellikleri;

Şık mat kaplamaya sahip üstün kaliteli alüminyum gövde, sertleştirilmiş ekran ve doğrudan güneş ışığında okunabilirlik.

LED flaşlı tam odaklı 5 megapiksel kamera, HD ses kalitesi, 3.5G bağlantı, sosyal medya uygulamaları ve Mail for Exchange.

Desteklenen ağlarda kristal berraklığında HD ses kalitesi ile kendinizi hattın diğer ucuna daha yakın hissedin. Üstelik güvenilir batarya ömrü sayesinde sohbete daha da uzun süre devam edebilirsiniz.

Dahili sosyal ağ uygulamaları ve Mail for Exchange ile iletişimi sürdürün ve düzenli kalın. Transfer uygulamasıyla cihazlar arasında kartvizit paylaşın ve hareket halindeyken internete bağlanmak üzere Nokia 515'inizi bir 3.5G modeme dönüştürmek için internet paylaşımını etkinleştirin.

Tam odaklı, 5 megapiksel kamerada daha iyi görüntüler çekin. LED flaş ile fotoğraf çekerken loş ışıklı ortamlarda endişelenmenize gerek yoktur.

Nokia 515, harika dahili fotoğraf uygulamalarıyla sunulur. Panorama özelliği ile bütün manzarayı resme sığdırın, arka arkaya çekim özelliğiyle bütün aksiyonu tek görüntüde yakalayın ve harika otoportreler çekmek için sesli rehberliği kullanın.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Nokia Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri
Tıklayın! Casper CN.TUB-3317T Ultrabook İnceleme

İlginizi çekebilir!