Piranha Infiniti (HD) 5.0"Navigasyon Cihazı İnceleme


İşte Piranha Infiniti (HD) 5.0"Navigasyon Cihazının öne çıkan özellikleri;

Piranha Infiniti HD navigasyon cihazını diğer navigasyonlardan ayıran en önemli özelliği 800 x 480 piksel, 5 inçlik HD ekranı. HD ekranlı Piranha Infiniti Harita görüntülerinde daha geniş bir alana hakim olarak görüş açınızı 2 katına çıkaracak.

Ayrıca medya uygulaması sayesinde Hafıza Kartınızdaki yada 2 GB’lık hafızasına yüklediğiniz videolarınızı, HD netliği ve kalitesi ile aracınızda izlemenin keyfini yaşayacaksınız. Piranha Infiniti HD yanınızda olmadan seyahate çıkmayacak ve hiçbir yolculuğunuzda yanınızdan ayıramayacaksınız.

Piranha Infiniti HD’nin diğer önemli özelliği FM Transmitter fonksiyonu. Fm transmitter özelliği ile oto teybinizdeki boş bir radyo kanalı ile eşleştirdikten sonra navigasyon cihazınızdaki tüm sesli komutları aracınızın hoparlörlerinden duyabilirsiniz.

Medya uygulaması sayesinde videolarınızı Infiniti HD’nin ekranından izlerken sesi aracınızın hoparlöründen duyabilirsiniz. Müzik uygulaması ile yüklediğiniz şarkıları da yine araç hoparlöründen dinleyebilirsiniz

Piranha Infiniti HD 5 inc yüksek ekran çözünürlüğü ve inceliği ile dikkat çekiyor. 10.5 mm. inceliği ve 155 gr. hafifliğiyle kullanım kolaylığı sağlayan Infiniti HD Navteq haritası ve 800 x 480 piksel ekran çözünürlüğü ile kullanıcılarına görsel olarak da farklılık sağlıyor.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Samsung ATIV Book 9 Lite İnceleme

İlginizi çekebilir!