Asus DSL-N66U İnceleme



Uzmanların bugüne kadar bilinen en hızlı router ve modem olarak tanımladıkları Asus DSL-N66U hem performans hem de özellikleri bakımından kullanıcılara oldukça sağlam bir alt yapı sunma garantisi veriyor.

DSL-N66U bir çok ASUS teknolojisini bünyesinde barındırmakta.

Çift kanal ve çift işlemcili yapı ile gelen DSL-N66U, standart bir modemden beklentilerinizin çok daha fazlasına sahip.

5GHz ve 2.4GHz frekanslarında yayın yapabilen cihaz iki farklı ağdan 450Mbps ve üzeri hızlara kablosuz olarak ulaşabiliyor.

Gigabit portlarla donatılmış DSL-N66U yerel kablolu ağ için gigabit hızda veri transferine olanak tanımakta ve Donanımsal NAT desteği ile yerel ağdaki trafiğin modemin performansına etkisini ortadan kaldırmasını sağlamaktadır.

DSL-N66U, geçmişin, bugünün ve geleceğin modem çözümü!

DSL-N66U bir modemden daha fazlasını sunan, VDSL2+/VDSL, ADSL2+/ADSL, Fiber, 3G/4G altyapılarına destek vermekle beraber aynı zamanda son kullanıcı odaklı olan profesyonel bir router’dır.

DSL-N66U’nun diğer eşsiz bir özelliği de birden fazla altyapıyı kullanabilme özelliği.

Örneğin VDSL, Fiber, ADSL ya da 3G/4G hatlarının ikisini aynı anda kullanıp, hatlardan birinin arıza oluşturması halinde internete diğer hattan kesintisiz ulaşmaya devam edilebilmektedir. Bu özelliği ile internet kesintisine tahamülü olmayan kullanıcılar artık rahat edecek!  (technopat.net)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Artes G707 8GB 7'' 3G Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!