Rikomagic MK802 IIIS İnceleme



İşte karşınızda çubuk formatındaki Android bilgisayarlara farklı bir örnek olan Rikomagic MK802 IIIS!

İsterseniz Rikomagic MK802-IIIS'in teknik özelliklerine bir göz atalım...

Üzerinde Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi bulunduran Rikomagic MK802-IIIS, çift çekirdekli Cortex A9 mimarisiyle donatılmış ve 1.6 GHz hızında çalışan işlemciyi de kalbinde taşıyor.

Bunun yanı sıra 1 GB DDR3 bellek seviyesine ve 4 çekirdekli MALI 400 grafik işlemciye sahip olan Rikomagic MK802-IIIS, 8 GB değerinde bir depolama alanını da beraberinde getiriyor.

Bu depolama alanını üzerindeki MicroSD kart desteğiyle arttırabilmenize de olanak tanıyan cihaz, böylece bir tablet veya tablet PC'den beklenebilecek tüm ihtiyaçlara karşılık veriyor.

Evet Rikomagic MK802-IIIS, küçük bir USB bellek görünümüne sahip olsa da, göründüğünden çok daha büyük işler başarabiliyor. MK802-IIIS, aslında bir mini PC. Küçük gövdesinde büyük bir bilgisayar kasası taşıyan Rikomagic MK802-IIIS, hemen önünde bulundurduğu HDMI çıkışı sayesinde HDMI bağlantısına sahip televizyon veya monitörünüze takılarak onu anında Android tabanlı bir bilgisayara dönüştürebiliyor.

Böylece evinizin başköşesine konumlandırdığınız ancak internet bağlantısı dahi olmayan televizyonunuzu Android işletim sistemine kavuşturabilir ve oturma odanızda TV başındayken yalnızca TV yayınlarını değil, internet üzerinden tüm dünyayı takip edebilirsiniz.

Rikomagic MK802-IIIS, televizyon veya monitörünüzü Wi-Fi desteği ile ağlara karşı da açıyor ve böylece çevredeki Wi-Fi kaynakları kullanarak internete rahatlıkla erişebiliyorsunuz. (Kaynak: Chip.com.tr)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Artes Q818 Tiny 16GB 8'' IPS Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!