Nikon D3200 Fotoğraf Makinesi İnceleme



İşte karşınızda Nikon'un başlangıç seviyesindeki kullanıcılara yönelik modellerinden D3200!

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Evet Nikon D3200 Başlangıç seviyesinde bir fotoğraf makinesi olmasına rağmen harika ISO performansı, hızlı ve kolay kullanımı ile bir çok kullanıcının ilk tercihi olmaya aday diyebiliriz.

Bakalım Nikon D3200'ün öne çıkan diğer özellikleri neler?

Nikon D3200 dijital fotoğraf makinesi 24.2 megapiksel gibi gerçekten yüksek resim çözünürlüğü ile son derece zengin detaylı fotoğraflar çekmenizi ve çekim sonrasında bu görüntüleri kırpsanız dahi elde ettiğiniz yeni fotoğraflarda görsel kaliteden ödün vermiyorsunuz.

Nikon D3200'de Nikon'un en son versiyon hızlı ve güçlü EXPEED 3 görüntü işlemcisi kullanılmış. ISO 100 - ISO 6400 ışık hassasiyet değerlerine sahip olan Nikon D3200 dijital SLR fotoğraf makinesinde bu değerler gerektiğinde ISO 12,800 seviyesine yükseltilebiliyor.

Yüksek ISO değerleri ile loş ve zayıf ışıklandırılmış ortamlarda dahi keskin netlikte ve zengin görüntü kalitesinde dijital fotoğraflar sunan yeni Nikon D3200 DSLR fotoğraf makinesi 11 noktaya AF otomatik netleme sistemi ile kadrajdaki her şeyin net olarak kaydedilmesine olanak tanıyor.

Saniyede 4 kare seri çekim hızı ile hareketli nesneleri net şekilde yakalama özelliğine sahip olan Nikon D3200 DSLR 24.2 megapiksel yüksek çözünürlükteki sensörü ile son derece zengin detaylara sahip fotoğraflar sunuyor.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Samsung SSD 840 Pro Video İnceleme

İlginizi çekebilir!