Nokia Lumia 920'ye Büyük İlgi!

Nokia ve Microsoft ortaklığının ilk ürünü olan Lumia 920,çıktığı bütün ülkelerde talep patlaması ile karşılaştı!

Ntvmsnbc'nin haberinde göre,Finlandiyalı cep telefonu devi Nokia’nın amiral gemisi Lumia 920, geçtiğimiz hafta satışa sunulduğu tüm ülkelerde tükendi. ABD, Almanya, Avustralya ve Ortadoğu’daki cep telefonu operatörleri, stoklarının tükendiğini açıkladı.

Almanya ve Avustralya’nın yanı sıra, Lumia 920, iPhone’un evi ABD’de çok büyük ilgi gördü. ABD’nin en büyük cep telefonu operatörlerinden AT&T, ilk hafta içinde tüm stokların tükendiğini duyurdu. Aynı durum, BAE’deyaşanırken, Dubai’deki akıllı telefon satıcılarının elindeki tüm Lumia 920’ler birkaç gün içinde satıldı.

AT&T, iki yıl sözleşmeli olarak Lumia 920’yi 99 dolardan satışa sunmuştu. Lumia 820’nin iki yıllık sözleşmeli fiyatı ise 49 dolar. Piyasaya sürülmeden önce fiyatının 150 dolar olacağı öne sürülen Lumia 920, böylece tüketicilere de sürpriz yapmış oldu.

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

20 Ekim'de yaptığımız haberde Nokia'nın bu yılı karla kapatması için 2 ayda 23.7 milyon adet Lumia 920 satması gerektiğini belirtmiştik.

Bakalım bu talep patlaması bir zamanların en çok satan telefon markası olan Nokia'yı tekrar eski günlerine geri döndürebilecek mi?

Tıklayın! Nokia Lumia 920 İnceleme

İlginizi çekebilir!