HP Connected Music Yayında!

Artık Dünyanın en ünlü şarkıcıları, canlı konserler bir HP kadar yakın!

HP, Universal Music işbirliği ile hayata geçirdiği HP Connected Music hizmetini tanıttı. Dünyanın en ünlü şarkıcıları, canlı konserler tahmininizden çok daha yakınınıza geliyor.

Sabah gazetesindeki habere göre,HP'nin Windows 8 uyumlu bilgisayarları için geliştirilen dijital müzik hizmeti HP Connected Music, Universal Music işbirliğiyle teknoloji ve müzik tutkunlarının beğenisine sunuldu. No Doubt'ın bu yıl Avrupa'da düzenlediği ilk konseri olan Paris'teki açılış konseriyle duyurulan bu çok özel uygulama, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki tüm HP kullanıcıları için birbirinden farklı sürprizler içeriyor.

HP−Universal Music işbirliğiyle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde kullanıma sunulan dijital müzik hizmeti HP Connected Music, ünlü Amerikalı rock grubu No Doubt'ın Paris'te verdiği çok özel bir konserle kullanıcılara duyuruldu.

No Doubt'ın açılış konseri, HP ve Universal Music'in HP Connected Music'e özel Avrupa'da düzenleyeceği bir dizi benzersiz etkinliğin ilk ayağı oldu ve HP ile Universal Music'in stratejik ortaklığı tanıtıldı. (Haberin devamı için tıklayın)

Tıklayın! İşte Türkiye'nin İlk Bilgisayarı IBM 650

İlginizi çekebilir!