Samsung Galaxy S3'ten Bir Rekor Daha!

Evet,Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3'ün rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. Son olarak cihaz, T-Mobile'ın tüm zamanlar satış rekorunu kırmayı da başardı.

Milliyet gazetesinin haberine göre,dün (7 Ekim) akşam saatlerinde T-Mobile tarafından atılan bir Tweet, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3'ün tüm zamanlarda T-Mobile'ın en çok satan telefon modeli olduğunu ortaya çıkardı.

T-Mobile'ın resmi Twitter hesabından atılan Tweet'te, "Samsung Galaxy S3'ün T-Mobile'ın tüm zamanlarda en çok satan cep telefonu olduğunu biliyor muydunuz? Eğer cihazınızı seviyorsanız, bu Tweet'i Retweet edin." cümleleri yer aldı.

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Evet burada önemli ve dikkat çekici olan ise,T-Mobile'ın Samsung Galaxy S3'ün resmi satışına 21 Haziran tarihinde başlamış olması.

Yani piyasaya sürülmesinin üzerinden neredeyse 4 ay geçmişken Samsung Galaxy S3'ün böyle bir satış rakamına ulaşması gerçekten de çok büyük bir başarı.

Son olarak Samsung Galaxy S3'ün en büyük rakibi olan iPhone haritasındaki hataları düzeltmeye çalışırken,o aradaki farkı açmaya devam ediyor.

Tıklayın! Samsung Galaxy 4

İlginizi çekebilir!