Apple Harita Uygulamasına Sonunda El Atıyor!

Müşterilerinden gelen şikayetler artınca Apple harita uygulamasıyla ilgili önemli bir karar aldı!

Hürriyet gazetesinin haberine göre Apple, harita uygulamasına gelen eleştiriler neticesinde yeni bir karar aldı. Artık Apple, kendi içinde takım çalışmasıyla bu sorunu çözecek.

OS 6 işletim sistemiyle birlikte Apple'ın Google Maps'i kaldırması eleştirileri de beraberinde getiriyor. Özellikle Apple'ın kendi harita uygulamasındaki yüzlerce hata, kullanıcıların Google Maps'i aramalarına yol açıyor.

İşte bu bağlamda Apple, bir kısım çalışanlarıyla beraber yeni bir program başlatıyor. Buna göre çalışanlar Apple'ın söz konusu harita uygulamasını inceleyecek ve hataları tespit ettiğinde ortadan kaldırılmasına yardımcı olacak

Mağaza çalışanlarının haftada 40 saatini bu işe ayırması beklenirken, Apple bu sayede kullanıcıların eleştirilerini ortadan kaldırmaya çalışacak.

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Evet,Apple kullanıcılarının harita şikayetlerini yakından izliyor ve bu anlamda Google Maps uygulamasını ilerleyen haftalarda App Store'da yayınlaması bekleniyor.
Ayrıca Google'ın sokakları gezen panaromik görüntü servisi Street View ise artık Safari üzerinden kullanıcıların hizmetinde.

Sanırım son olarak şunu söyleyebiliriz; Ünlü bir söz vardır ''Pazpaz her zaman pilav yemez'' diye.Teknoloji alanında devrim yaratan buluşlara sahip Apple şirketinin,daha Google'dan öğrenecek çok şeyi var sanırız...

Tıklayın! Dikkat! iPhone 5'i Kılıfsız Kullanmayın!

İlginizi çekebilir!