Football Manager 2013

Football Manager 2013, tamamen Türkçe oldu!

Sports Interactive ve SEGA tarafından duyurusu yapılan Football Manager 2013, Türkiye'de tamamen 'Türkçe' olarak sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dünyada milyonlarca insanın severek oynadığı Football Manager 2013, bu hamlesiyle Türk oyuncuların gönlündeki yerini sağlamlaştıracak.

Oyunun Türkçe çıkacağının sinyallerini çok önceden verdiklerini belirten Sports Interactive'in Stüdyo Direktörü Miles Jacobson, "Oyuna ayrıca Türkçe dil desteğini de ekleyerek toplam dil sayısını 15'e yükselttik. Birkaç yıl önce konuk olduğum bir Türk televizyonunda oyunun herhangi bir versiyonu 10,000'in üzerinde satılırsa dil desteğini ekleyeceğimizi söylemiştim... bu sayıya birkaç ay önce ulaştık ve elbette sözümüzü tutuyoruz. Umuyorum ki Türkiye'nin güzel insanları da kendi paylarına düşeni yaparlar ve satışlarımızın artmasına yardımcı olurlar" diye konuştu. (Zaman)

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Evet dünyanın teknoloji devleri artık Türk kullanıcıları da dikkate almaya başladılar.
Bunun en son örneklerinden biriside SEGA firmasının dünyaca ünlü oyunu Football Manager oyununda artık 2013 versiyonundan itibaren Türkçe menüde bulunması oldu.

Eee nediyelim 7'den 70'e tüm Football Manager oyunu tutkunlarına hayırlı olsun diyelim ve son olarak ''İyi Olan Kazansın''

İlginizi çekebilir!