Arvento Araç Takip Sistemi İnceleme!

Arvento takip sistemi ile araçlar takipte, çocuklar güvende!

Okulların açılması ile yeniden gündeme gelen servis araçları Arvento'nun geliştirdiği sistem sayesinde, uydudan yakın takibe alındı. İstanbul'daki 6.000 araçta kullanılan sistem ile araçların hareket saatinden, çocukların eve kaçta bırakıldıklarına ilişkin tüm bilgilere anında ulaşılabiliyor.

Araç takibi internetten yapılıyor

Okulların açıldığı bu günlerde ailelerin, haklı olarak bir tedirginlik içerisinde olduğunu söyleyen Arvento Mobile Systems Genel Müdürü Özer Hıncal, İstanbul'daki servis araçlarında kullanılan sistemin yaygınlaşması sayesinde bu tedirginliğin tamamen sona ereceğini bildirdi. Servis araçlarının takibinin internet üzerinden yapıldığına belirten Özer Hıncal, "Servis araçlarına takılan araç takip cihazları ve GPS uydularından alınan veriler sayesinde, servis araçlarının bütün hareketleri, servis saatleri dahilinde konuyla ilgili kişi ve birimler tarafından takip ve kontrol ediliyor. Veliler ve okul müdürleri internete bağlanabildikleri her yerden, servis araçlarını izleyebiliyor" dedi...Yazının tamamını okumak için Tıklayın!

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Sanırım bu teknolojiye en çok veliler sevinecekler.Ve yine sanırım ki en çok blug çağındaki öğrenciler üzülecekler.

Çünkü,kaçımız ortaokul veya lisedeyken okulu kırmadık öyle değil mi?

Ama şimdi biz evden çıktığımızda annemiz alacak eline çayını veya kahvesini keyifle yudumlarken bir taraftan da internete bağlanıp  Arvento takip sistemine girecek ve bizim servise binip binmediğimizi anında öğrenebilecek :))

Tıklayın! Yerli Facebook Oblogi

İlginizi çekebilir!