LG E973 Optimus G İnceleme



Evet işte LG firmasının merakla beklenen yeni akıllı telefonu E973 Optimus G modelinin ilk görüntüleri!

Optimus G olarak adlandırılacağı söylenen telefonun model numarası LG-E973. 4.7 inç HD ekran, 1.5 GHz dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemci, Adreno 320 GPU, 2 GB RAM ve 13 megapiksel arka kamera barındıracağı söylenen cihazın 4.7 inç’lik ekranının 1280 x 720 yerine 1280 x 768 çözünürlüğe sahip olduğu belirtiliyor.

Android MX sitesinin LG’nin beklenen cihazının prototipine ait olduğunu öne sürerek yayınladığı fotoğraflara bakıldığında ekranın altında geri, ana ekran ve menü işlevlerini gören üç adet fiziksel kapasitif tuş dikkat çekiyor.

LG E973'ün Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ile çalışacağı görülüyor. Ancak fotoğraflara bakıldığında ne yazılımın ne de donanımın son hâline ulaştığı görülüyor. Bu da cihazın piyasaya Jelly Bean ile çıkabileceği beklentisini doğuruyor.(Hürriyet)

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

LG firması Dünyanın ilk 3 boyutlu cep telefonu ile oldukça iyi bir hava yakalamıştı.Ama gerek Samsung gerek iPhone çıkardıkları yeni modelleri ile bu teknolojiyi 3G Model çıkarmamalarına rağmen gölgede bıraktılar.

LG E973 Optimus G'nin en büyük artıları,13 Mp kamerası ile akıllı telefonlar arasındaki en yüksek megapikselli cep telefonlarından birisi olacak ve dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisi diyebiliriz.

İlginizi çekebilir!