Samsung Galaxy Note9 İnceleme



İşte karşınızda Samsung'un en yeni teknoloji harikası akıllı cep telefonu Galaxy Note9 ve başlıca özellikleri ile fiyatı;

Samsung Galaxy Note9 128GB başlangıç kapasitesiyle yeni bir standart başlatıyor. 2 MicroSD kart ile 512GB hafızalı Galaxy Note9’un hafızasını 512GB daha genişleterek, kendinize neredeyse 1 terabaytlık alan yaratın. Galaxy Note9, 1 terabaytlık depolama alanı ile sadece diğer akıllı telefonların hafıza alanlarından değil, aynı zamanda bazı dizüstü bilgisayarların da üstünde bir saklama alanı sunuyor.

Samsung Galaxy Note9 ile neler başarabileceğinizi keşfedin. 10nm işlemci ve 8GB RAM; oyunlar, video yayınları veya diğer çoklu işlemlerde, kayda değer bir performans artışı sağlıyor. Üst düzey hızda ağ bağlantısı, her şeyin süratle tamamlanmasına imkan tanıyor.

4000mAh pil ile Galaxy Note9’unuzu daha uzun süre özgürce kullanın.1 Galaxy Note9’un uzun süre dayanıklı bataryası ile yedek bataryaya da ek kablo taşımanıza da gerek yok.


Tamamen yenilenmiş S Pen'in güçlü Bluetooth teknolojisi, telefonun ekranına dokunmadan, tek tuşla; kamera, sunum ve uygulamaların kontrolünü ele almanıza izin veriyor.4 Çizim sırasında, not alırken ve canlı mesajlar gönderirken S Pen, 4096 basınç seviyesine sahiptir. İnce ucu sayesinde, kalem ve kağıt gibi doğaldır.

Yeni devrimsel özellikler ile kötü çekim yapmak neredeyse imkansız hale geliyor. Galaxy Note9, neye baktığınızı zekice tanımlayarak; kontrast, beyaz dengesi, pozlama değeri ve daha fazlasını optimize eder.5 Göz kırpma veya bulanıklık durumunda anında yeniden çekim yapabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note9 cep telefonu piyasada 128 GB'ı 6.499 TL ve 512 GB'ı 7.499 TL'den satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Cihazı daha yakından tanımak için Samsung Galaxy Note9 orjinal tanıtım sayfasını inceleyebilirsiniz.



Buda ilginizi çekebilir! Alcatel Pop 4 6" İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!