Alcatel Pop 4 6" İnceleme


İşte karşınızda Alcatel Pop 4 6" akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri ile fiyatı;

Fransızların  teknoloji mobil ve internet ürünleri tasarlayan ve bunları 170’in üzerinde ülkeye pazarlayan firması Alcatel, zengin özellikler ile oluşturduğu ürünlerini geniş kitlelerle buluşturmaya devam ediyor.

Alcatel Pop 4 6" modelleri 6.0 inç’lik ekranı ile dikkat çekiyor. Bu, 1080x1920 piksel (Full HD) ekran çözünürlük ile birleşince ortaya geniş ve kaliteli bir görüntüleme deneyimi çıkıyor. Kapasitif dokunmatik ekran; Multi Touch (5 nokta), Multi Touch ve 2.5D eğimli ekran özellikleriyle kullanıcının işini kolaylaştırıyor. Cihaz IPS LCD ekran teknolojisini kullanıyor. IPS LCS tasarımı, ekrana hangi açıdan bakılırsa bakılsın görüntüyü aynı biçimde görüntülemeyi sağlıyor. Yani farklı açılandan bakıldığında ortaya çıkabilen renk kayıplarının önüne geçiyor. 367 PPI piksel yoğunluğu ve 16 milyon renk sayısı ise görüntülerin canlı ve gerçeğe en yakın biçimde işlenmesini sağlıyor. Alcatel marka telefon çoklu ortam anlamında da kullanıcıyı memnun ediyor.

13 MP Kamera Donanımı: Kaliteli Çekimler

Alcatel Pop serisi 13 MP kamerası ve 5 MP ön kamerası ile klasmanı içerisinde gayet iyi bir çekim olanağı sunuyor. Kamera yazılımında; hızlı odaklanma, Panorama, HDR, otomatik odaklama, elle odaklama, coğrafi konum etiketleme özellikleri yer alıyor. Bu özellikler sayesinde çekim yapmak hem kolaylaşıyor hem de hızlı bir hâl alıyor. Dual LED ve çift tonlu flaşı sayesinde, ortam ışığının yetersiz olması bir sorun teşkil etmiyor ve ”karanlık çıkmış” durumu ortadan kalkıyor. Cihazın ön kamerasında da LED flaş yer alıyor. Birçok telefonda yer almayan bu donanımsal fark sayesinde selfieler de net ve kaliteli çekiliyor. Akıllı telefon, 1080p (FHD) video kayıt çözünürlüğüne ve 30 fps video değerine sahip.

Kullanımı Kolaylaştıran Ekstra Özellikler

Alcatel Pop 4 6" modelleri, kullanıcıya üst düzey performans vermeyi hedefleyen özellikleri bünyesinde barındırıyor. Görüntülü konuşmanın yanı sıra cihazda; jiroskop, pusula, yakınlık sensörü, ortam ışığı sensörü ve ivme ölçer yer alıyor. Gürültü önleyici ikinci mikrofon, MaxxAudio ses geliştirme ve sanal ekran tuşlarını da içeren servis ve uygulamalar sayesinde hem cihazdan üst düzey verim alınıyor hem de kullanıcının çeşitli ihtiyaçları karşılanmış oluyor. Arka kapakta parmak izi okuyucu yer alıyor. Parmak izi okuyucu ile cihaz güvenliği artırılmış oluyor. LED bildirim ışığı sayesinde ise gelen çağrı ve mesajların yanı sıra internetle bağlantılı uygulama ve programların bildirimlerinden de zaman kaybı yaşanmadan haberdar olabilirsiniz.. Beyaz, siyah ve gümüş renk seçenekleri olan Alcatel Pop 4; 160.9 mm boyu, 81.5 mm eni, 7.95 mm kalınlığı ve 169 gram ağırlığı ile hafif ve şık bir görüntü çiziyor. Kapak ve çerçeve gövdesi malzemesinin metalden olması telefonun hem modern görünmesini hem de sağlam, uzun süreli kullanılabilir olmasını sağlıyor. Donanım ve yazılım özellikleri, bağlantı çeşitliliği, servis ve uygulamaları göz önüne alındığında Alcatel Pop 4 6" fiyatları da pek çok bütçeye hitap edebiliyor.


Alcatel Pop 4 6" cep telefonu koyu gri ve altın sarısı renk seçenekleri ile 799 TL fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.



Buda ilginizi çekebilir! Reeder P12S İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!