Dell Venue 11 Pro İnceleme



İşte karşınızda Dell Venue 11 Pro tablet bilgisayar ve başlıca teknik özellikleri;

Windows 8.1 işletim sistemi ile gelen Dell Venue 11 Pro tablet bilgisayar isteğe bağlı olarak alınan klavyesi ile bir dizüstü bilgisayar formunda da kullanılabiliyor.

10,8 inçlik ekrana sahip Venue 11 Pro'da 1920×1080 piksel çözünürlüklü Full HD ekran yer alıyor. Intel’in dört çekirdekli Atom Bay Trail işlemcisinin standart olarak sunulduğu bilgisayarda Intel Core i3 veya Intel Core i5 Haswell işlemci opsiyonu tercihinde bulunmak da mümkün.

Intel’in dört çekirdekli Atom Bay Trail işlemcisinden güç alan tablet, sadece 8,9 mm kalınlığında ve 400 gram ağırlığında. Yüksek hızda internet için LTE ve depolama alanını artırmanıza olanak sağlayan microSD kart desteği, cihazın diğer özellikleri arasında.

8 GB’a kadar artırılabilen RAM, 256 GB dahili depolama alanı, WiDi ve yakın saha iletişimi (NFC) gibi bağlantı noktalarını da bünyesinde barındıran cihazda Dell Slim Keyboard ve Dell Mobile Keyboard olarak adlandırılan klavye seçenekleri bulunuyor.

Dell Slim Keyboard, tabletin ekranı darbelere karşı korurken, Dell Mobile Keyboard dahili pil fonksiyonunu sizlere sunuyor. Display Dock isimli yerleştirme istasyonu sayesinde USB 3.0 bağlantı noktalarına ve harici ekranlara bağlamanıza imkan veren iki çıkışa da sahip olan tablette stylus kalem opsiyonu da mevcut.

Ayrıca Office 2013 Ev ve Öğrenci paketlerini de ön yüklü olarak geliyor. (Log.com.tr)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Dell Tablet Pc Ve Pc İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Dell Venue 8 Pro İnceleme

İlginizi çekebilir!