Cookoo Watch Video İnceleme



İşte karşınızda Bluetooth 4.0 destekli; iPhone 5, iPhone 4S, iPad mini, üçüncü ve dördüncü nesil iPad, beşinci nesil iPod touch cihazlarıyla kullanılabilen akıllı kol saati Cookoo Watch!

Evet akıllı telefonlara bağlanabilen saatler giderek daha popüler hâle gelmeye başlıyor. Cookoo Watch da bu eğilimin başlangıcında yer alan cihazlardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor.

Cookoo Watch, kendisiyle aynı segment içinde yer alan Pebble, I’m Watch veya Sony SmartWatch’a göre daha kısıtlı teknik özelliklere sahip gibi görünüyor.

Ancak şirket teknik özellikler bakımından varolan eksikliği tasarım ve batarya gibi farklı çekici unsurlarla kapatmaya çalışmış. 319 TL’lik Türkiye satış fiyatına sahip olan bu kol saatiyle ilgili detayları TeknoBlog tarafından hazırlanan inceleme videosunda bulabilirsiniz.

Eğer konu ilginizi çektiyse önce TeknoBlog'a bu inceleme videosu için teşekkürlerimizi sunuyor ve sonra sizlere iyi seyirler diliyoruz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Quince Fire X7 7'' Gps Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!