General Mobile Discovery İnceleme


İşte General Mobile Discovery'in başlıca özellikleri;

Ekran: 4.7'' 720 x 1280 Piksel HD Super IPS
İşletim Sistemi: Android 4.2 Jelly Bean
Dahili Hafıza: 4 GB
Ram: 1 GB
Kamera: 2 Mp Ön ve 8 Mp Arka
Pil: 1800 mAh
Kalınlık: 7.59 mm
Ağırlık: 125 Gr

Tıklayın! General Mobile Discovery Video İnceleme
Tıklayın! General Mobile Discovery Mavi
Tıklayın! Kullanıcı Yorumlarını okuyun ve yorum yazın!

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

General Mobile Discovery, şık tasarımıyla olduğu kadar Türkiye’deki en ince Android cep telefonu olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

7.59 mm’lik inceliğe sahip olan Discovery, Siyah, beyaz ve mavi renkleri olmak üzere üç farklı renk seçeneğini kullanıcılarına sunuyor.

Android’in en son sürümü 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan General Mobile Discovery, üstün kişiselleştirme özellikleri sayesinde hayatınızı kolaylaştırıyor. Telefonunuzun daha fazla kişiselleştirilmesini sağlayan bu Android sürümü ile aynı zamanda güvenliğinizi maksimuma çıkartabilirsiniz.

Diğer işlemcilere göre %50 enerji tasarrufu sağlayan işlemcisi akıcı ve rahat kullanım sağlıyor. Ayrıca HSPA+ ultra hızlı internet erişimi  ile internetten yüksek çözünürlükteki videoları çok kısa sürede indirebilir, yüksek performansla izleyebilirsiniz.

Ve son olarak ta General Mobile Discovery, sürekli çekim seçeneği ile tek dokunuşla 21 saniyede 99 resim çekmenizi sağlayan benzersiz bir lensle sunuluyor. 8MP otofokus ve flaşlı kamerasıyla mükemmel netlikte kareler yakalayın. Görüntü sabitleme, yüz ve gülücük yakalama özellikleriyle sevdiklerinizin en mutlu karelerini elde ederken 2MP’lik ön kamerasıyla da görüntülü görüşebilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!