Sharp Quattron LC-60LE847U TV İnceleme



İşte Sharp Quattron LC-60LE847U TV'nin başlıca özellikleri;

Televizyon Tipi: LED
Ekran Boyutu: 60''
Ekran Formatı: 16:9
Video Formatı: Active 3D
Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080 Piksel
Görüntü Tarama Hızı: 240 Hz
Ses: 3D Surround Toplam 35 W
Kontrast Oranı: 10.000.000:1

Sharp Quattron Teknolojisi Nedir?

Evet Sharp’ın yeni geliştirdiği ve adına “Quattron” dediği teknolojiden kısaca bahsetmek gerekirse; tüm televizyonlarda yer alan standart RGB dizilimine (ki bu dizi sırası kırmızı, yeşil ve mavi renklerden oluşur) sarı rengin eklenmesi ile 4’lü bir renk düzenine geçiş olarak özetlenebilir.

4 her zaman 3’ten daha iyi olduğu için de ekrana yansıyan görüntünün daha fazla renk skalası vermesi doğal bir sonuç olacaktır. Yeni bir 3D görüntüleme teknolojisinden de bahsedilen bu yeni televizyonun “3D bitti, artık 4K teknolojisine geçeceğiz” diyenleri de yanılttığını söyleyebiliriz.

Televizyonda "Süper Edge" isimli yeni bir arkadan aydınlatma yönteminin kullanıldığı panelin en az %20 daha fazla parlaklık vereceğini belirten firma, yeni televizyonun normal LCD televizyonlara göre çok daha az elektrik kullandığının da altını çiziyor. Sharp yeni televizyonunun tarama hızını da rakiplerinin seviyesine çıkartırsa sektör lideri firmaları oldukça zorlayacağa benziyor. (Milliyet)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Dark EvoPad A1040 16GB 10.1” IPS Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!