MacBook Pro 2012 İnceleme



İşte karşınızda Retina ekranlı en yeni MacBook Pro'nun öne çıkan başlıca özellikleri;

5,1 milyon piksele sahip Retina ekran. Flash mimari. Dört çekirdekli Intel Core i7 işlemciler. Sadece 1,8 cm kalınlığında ve 2,02 kg ağırlığında bir tasarıma sahip.

MacBook Pro için üreticileri ''Bu sadece şimdiye kadar ürettiğimiz en gelişmiş dizüstü bilgisayar değil, şimdiye kadar ürettiğimiz en gelişmiş Mac'' şeklinde konuşuyor.

Bir ekran. Beş milyon piksel.
5 milyon pikseli 15,4 inç büyüklüğünde bir ekrana sığdırmayı başardığınızda, sonuç gerçekten inanılmazdır. Yoğunluk o kadar yüksektir ki, gözleriniz pikselleri seçemez. Görüntüler yeni bir gerçeklik kazanırken, metinler hiç sahip olmadıkları bir netliğe kavuşur. Üstelik ekranın 2880 x 1800 olması, yüksek çözünürlüklü görüntülere bire bir kesinlikte bakılabilmesini sağlar. En iyi fikirler, en iyi şekilde görünür.

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Yeni MacBook Pro 7 saat çalışma ve 30 gün bekleme süresi ile uzun bir pil ömrüne ve pazardaki en hızlı mobil dört çekirdekli işlemci olan Intel Core i7'ye sahip.

Ayrıca güçlü hoparlörleri ve çift mikrofonu ve tanıtım videosunda da izleyeceğiniz daha bir çok gelişmiş özelliği ile yeni MacBook Pro ödediğiniz paranın hakkını fazlası ile verecek.

İlginizi çekebilir!